OK
×

HOEK6

HOEK6  logo 1

Steun ons ouderinitiatief! Wij bieden educatieve dagbesteding aan jong- volwassenen met autisme. 

Een dagbesteding starten voor een kleine groep vergt een enorme inzet. Er moet zoveel komen: de juiste ruimte, de juiste spullen, het juiste personeel. Wij kunnen dat niet volledig uit eigen middelen betalen.

We hebben jullie hulp nodig omdat iedereen een plek verdient om zich waardevol te voelen. 

Steun ons vandaag. Elke cent telt mee!

Jullie hulp maakt het verschil!

 

 

Milan (18) is een lieve en zachtaardige jongen. Hij is erg slim maar kan die slimheid niet gebruiken. Moeilijkheden bij zijn geboorte in combinatie met autisme zorgen ervoor dat hij zich niet kan concentreren, erg impulsief is en voortdurend toezicht en begeleiding nodig heeft. Maar als hij zijn hersenen niet kan laten werken gaat het helemaal mis: dan gaat het spoken in zijn hoofd.  

Jacob (21) is een intelligente jongeman met autisme. Om structuur in zijn week te houden heeft hij dagbesteding nodig. Anders stopt het malen, piekeren en denken in zijn hoofd niet en kan hij niet meer slapen. Maar op de dagbesteding zijn veel jonge kinderen die veel kabaal maken. Zo is de dagbesteding voor hem erg vermoeiend. 

Bram (20) heeft autisme en last van angsten. Als hij zich overweldigd voelt, gaat hij veel praten, zoveel, dat mensen bij hem weglopen. Hij heeft een plek nodig waar ze hem begrijpen zodat hij rustig tot zichzelf kan komen. Maar een zorgboerderij of buiten werken is niks voor hem. Daar zijn te veel geuren, geluiden en onverwachte gebeurtenissen.

Samantha (24) heeft een lang traject van mislukte scholing achter de rug. Nergens lukte het. Tot overmaat van ramp werd ze ook veel gepest. Toen de diagnose autisme en HB kwam begreep zij zichzelf beter, maar op school lukte het nog steeds niet. Nu zit ze thuis zonder diploma’s, zonder vrienden en zonder werk. Terwijl ze zelf weet dat ze heel wat in haar mars heeft, voelt ze zich vergeten door de maatschappij. Bij HOEK6 komen Milan, Jacob, Bram en Samantha wel tot hun recht! 

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 317,91opgehaald
10donaties

Geregistreerd bij

KvK:
Geef:
10771

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo