OK
×

Hartstichting

Hartstichting logo 1

Onze droom: Een gezond hart voor iedereen! Hoe mooi zou het zijn… een gezond hart voor iedereen. Een hart dat je de kracht geeft om te groeien, te beleven, te léven. De Hartstichting wil ervoor zorgen dat iedereen het optimale uit zijn hart kan halen, zodat hij uit het leven kan halen wat er in zit. Helaas is dat nog niet voor iedereen werkelijkheid. Daarom werkt de Hartstichting aan het gezond houden en weer beter maken van harten.

Voorkómen, snelle hulp en de beste behandeling Om hart- en vaatziekten zoveel mogelijk te voorkomen, stimuleren we mensen gezond te leven en alert te zijn op een verhoogd risico. We willen dat iedereen die plotseling een hartstilstand, beroerte of hartinfarct krijgt, snel de juiste hulp krijgt. Dan is de overlevingskans het grootst en zijn de gevolgen op lange termijn minder ernstig. En we willen dat iedereen de beste behandeling krijgt, afgestemd op de eigen situatie. De Hartstichting financiert onderzoek om bestaande behandelingen te verbeteren én nieuwe methoden te ontwikkelen.

We kunnen dit niet alleen. Daarom enthousiasmeren we mensen om met ons mee te doen. Help ook mee! Start een actie op www.voordehartstichting.nl

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 35.036,59opgehaald
801donaties

Geregistreerd bij

ANBICBF erkend
KvK:
RSIN:
002871452
Geef:
77

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo