OK
×

Offlimits

Offlimits logo 1

Offlimits is er voor de ondersteuning van mensen die te maken hebben (gehad) met online grensoverschijdend gedrag en misbruik, in het bijzonder seksueel (kinder-)misbruik en uitbuiting.

Onze kracht zit in de kennis van de online wereld. Wij kennen de online wereld als geen ander. We weten wat er mis kan gaan en hoe we online grensoverschrijdend gedrag kunnen bestrijden. We werken aan een veiligere online wereld met speciale aandacht voor het bestrijden van online seksueel misbruik. Met onze initiatieven Meldpunt Kinderporno, Helpwanted en Stop it Now werken we aan een schoner internet, helpen we slachtoffers van online grensoverschrijdend gedrag en doen we aan preventie.

Ook spelen we een belangrijke rol in het versterken van de positie van de internetgebruiker. Dat doen we door de internetgebruiker met raad en daad bij te staan bij te staan bij grensoverschrijdend gedrag, door te agenderen wanneer online platforms te weinig doen aan de bescherming van hun gebruikers, door kennisvermeerdering en door het doorbreken van taboes en stigma’s. We staan voor een veilige infrastructuur van het internet, waarin de technische veiligheid niet verzwakt mag worden.

 

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 12.621,70opgehaald
219donaties

Geregistreerd bij

ANBI
KvK:
RSIN:
8071.10.802
Geef:
639

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo