OK
×

Dierentehuis Zeist e.o.

Dierentehuis Zeist e.o. logo 1

Stichting Dierentehuis Zeist en omgeving is een zelfstandig opererende stichting, zonder subsidies of financiële ondersteuning van welke organisatie dan ook.

Wij zetten ons iedere dag met veel enthousiasme in voor onze gasten:

  • de zwerfhonden en –katten
  • de katten en honden waarvan afstand is gedaan omdat hun baasjes om wat voor reden dan ook niet meer voor het dier konden zorgen
  • de pensionhonden en –katten
  • de honden die in de dagopvang komen.

Waarom heeft het Dierentehuis Zeist donateurs en sponsors nodig?

Alle dieren die in het Dierentehuis Zeist binnenkomen, worden door de dierenarts nagekeken en indien nodig ingeënt. Eventuele ziekten worden behandeld. Ook wordt bij de dieren een microchip onder de huid ingebracht, zodat ze altijd geïdentificeerd kunnen worden. De katten worden allemaal gecastreerd of gesteriliseerd. Ieder dier krijgt de medische zorg die het nodig heeft, variërend van medicijnen tot speciaal dieetvoer of (dure) operaties. Tel daarbij kost en inwoning op en je zult begrijpen dat het geld dat wij voor een adoptie vragen bij lange na niet genoeg is om kostendekkend te zijn.

Het Dierentehuis Zeist is er (met recht) trots op dat medewerkers en vrijwilligers zich keihard inzetten om voor alle dieren een nieuw thuis te vinden. Wij schrijven geen dieren af omdat ze ziek zijn of niet in ‘het perfecte plaatje’ van een huisdier passen.

Via een actief beleid probeert het asiel voor alle dieren een geschikte nieuwe baas te vinden. Gelukkig lukt dit vrijwel altijd, ook voor oude en/of verwaarloosde dieren. Ze krijgen hiervoor net zo lang de tijd als nodig is. Het is dus niet zo dat asieldieren die niet binnen een bepaalde tijd zijn opgehaald, worden afgemaakt! Hoge kosten zijn een onvermijdelijk gevolg van dit beleid.

Daarom is jouw hulp zo welkom!

Help ons de dieren te helpen!

 

Stichting Dierentehuis Zeist is erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat het fonds is vrijgesteld van schenkbelasting en erfbelasting en dat je giften aftrekbaar zijn. Tevens is Stichting Dierentehuis Zeist lid van de NFDO (Nederlandse Federatie Dierenopvang Organisaties)

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 43.907,07opgehaald
1550donaties

Geregistreerd bij

ANBI
KvK:
RSIN:
3002597
Geef:
915

Volg ons ook op

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo