OK
×

Bio Vakantieoord

Bio Vakantieoord logo 1

Stichting Bio Kinderrevalidatie streeft ernaar om de beperking van kinderen met een handicap zo onbelangrijk mogelijk te maken zodat ook zij even onbeperkt kunnen genieten.

Met jouw hulp maken we vakanties mogelijk voor gezinnen met een meervoudig gehandicapt kind. Op ons volledig aangepaste vakantiepark kunnen zij tegen een betaalbare prijs genieten van een heerlijke vakantie samen. Als geen ander weten wij hoe zwaar de zorg is voor een kind met een beperking en hoe belangrijk het voor deze gezinnen is om met elkaar te kunnen ontspannen in een veilige omgeving.

Bij het Bio Vakantieoord zijn alle noodzakelijke hulpmiddelen standaard aanwezig en kunnen gehandicapte kinderen met hun ouders, broertjes en zusjes gebruik maken van onze unieke aangepaste faciliteiten zoals het zwembad, de bioscoop, de manege, de snoezelruimte en het belevingsbos. Bij Bio kan ieder gezin op eigen wijze genieten van een droomvakantie!

Het onderhoud en de aanschaf van de aangepaste faciliteiten en noodzakelijke hulpmiddelen maken een aangepaste vakantie enorm kostbaar. Dankzij giften en donaties kunnen wij deze vakanties tegen een betaalbare prijs aanbieden

Gun ook deze gezinnen een onbezorgde vakantie!Op deze site kun je eenvoudig jouw eigen online collectebus maken om geld in te zamelen voor het Bio Vakantieoord. Help ook mee en vraag je vrienden, familie en collega's om een kleine bijdrage in jouw bus te doen. Alvast ontzettend bedankt!

Op het park bevind zich de Bio Manege deze is volledig ingericht voor recreatief en therapeutisch paardrijden voor gehandicapten.

Met jouw hulp blijft het park ook financieel toegankelijk.

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 23.826,85opgehaald
142donaties

Geregistreerd bij

ANBICBF erkend
KvK:
RSIN:
0029.87.922
Geef:
61

Volg ons ook op

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo