OK
×

Alles Goed

Alles Goed logo 1

Allesgoed.org: samen leren praten over depressie

Op allesgoed.org vind je verhalen van mensen die openhartig vertellen over hun depressie en wat ze helpt. Vanaf mei 2017 zal je hier ook gefilmde gesprekken tussen mensen met een depressie en hun omgeving vinden. Want depressie treft ook de omgeving. Je kunt je behoorlijk machteloos voelen als één van je naasten depressief is. 

Zie dit als een pril begin. Allesgoed.org zal groeien met meer verhalen en gesprekken tot uiteindelijk een interactief multimediaal platform. Maar we willen meer. We gaan van alle verhalen en foto’s een boek en een rondreizende exposite maken, net als dat we dat bij andere projecten doen. Ook willen we een depressie on tour organiseren zodat de verhalen nog breder worden uitgedragen. En samen met onze partners Mind, de depressievereniging en UMCG gaan we de ervaringsdeskundigheid bundelen en koppelen aan de behandelpraktijk. Ons doel is om de ervaringsdeskundigheid zo goed en mooi in beeld te brengen dat het steun kan bieden. Zo kunnen we echt een verschil maken en samen leren praten over depressie.

We zijn op dit moment druk met de eerste fase van het project, maar we zijn nog op zoek naar steun voor het vervolg. Geloof jij in de kracht van allesgoed.org?  Steun het project door te doneren.

 

allesgoed.org is een initiatief van Stichting Het Witte Bos. Deze stichting zet onderbelichte maatschappelijke kwesties op de kaart.

 

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 3.922,50opgehaald
113donaties

Geregistreerd bij

KvK:
RSIN:
852344156
Geef:
8380

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo