OK
×

Move Forward

Move Forward logo 1

Move Forward biedt jongeren die opgroeien onder lastige leefomstandigen een intensief trainingsprogramma aan. Dans, basketbal en rap zijn de disciplines die worden ingezet om bij jongeren talent te ontwikkelen, hen deel te laten nemen aan een gezond programma en de persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. 

Daarnaast bestaat ieder project uit train-the-trainer sessies, een gezond voedingsprogramma, individuele coaching door social workers en het aanpakken van een lokaal probleem uit de buurt.

Lokale partners en bewoners uit de desbetreffende community worden tijdens onze projecten ingezet om de organisatie op zich te nemen en het project passend te maken naar de maatstaven en gewoontes van de community.

Na onze eerdere edities op Haiti in 2014 en in Rotterdam-Zuid in 2015 zal stichting Move Forward haar volgende programma weer in het buitenland lanceren. Wij focussen ons op jongeren in aandachtswijken, asielzoekerscentra en opvanghuizen. Voor meer informatie zie onze website www.moveforward.org 

dakje met Geef-logo dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

opgehaald
4 donaties

Geregistreerd bij

ANBI
KvK:
ANBI:
853933753
Geef:
8260

Download de Geef app

Appstore logo Playstore logo