OK
×

Dierenvoedselbank Rijnmond

Dierenvoedselbank Rijnmond logo 1

Dierenvoedselbank Rijnmond verstrekt gratis dierenvoer aan mensen die in armoede moeten leven, een groep die helaas almaar groter word. Meestal doorlopen deze mensen een schuldhulp traject en moet van 20 tot 40 euro per week leven. Hierdoor zijn velen van hen in een isolement gekomen en hun huisdier is dan juist zo belangrijk voor hun. Dankzij de ondersteuning van dierenvoedselbank Rijnmond zijn er nu al rond de 350 huishoudens die hun geliefde huisdier aan kunnen houden echter de nood is groot en om aan alle aanvragen te kunnen blijven voldoen is er geld en voer nodig. De dierenvoedselbank word ondersteunt door enkele dierenwinkels die al het materiaal wat aan de uiterste verkoopdatum zit te doneren en ook komen er wel eens kleine donaties binnen waarvan we dierenvoer kunnen kopen bij een vaste dierenwinkel die een hoge korting geeft. Het is echter met de huidige groei niet genoeg en er zit geen regelmaat in. Ook is er hard geld nodig voor de onkosten zoals transport, telefoons, verpakkingsmateriaal en voer.

Dierenvoedselselbank Rijnmond is inmiddels in 6 jaar tijd uitgegroeit tot een serieuze organisatie met veel samenwerkingspartners die de aanmeldingen verzorgen.

Naast ons magazijn van 200 M2 hebben we inmiddels 4 uitgiftepunten door Rotterdam waar we naast het uitdelen van de voedselpakketten ook een gezellig samen zijn voor de cliënten bieden met koffie, thee en wat lekkers uiteraard.

Onze stichting is een NON-PROFIT organisatie zonder betaalde krachten dus elke euro komt ten goede van onze cliénten en hun huisdieren.

Er blijft dus niets aan de welbekende strijkstok hangen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 1.823opgehaald
88donaties

Geregistreerd bij

KvK:
RSIN:
853676082
Geef:
7219

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo