OK
×

Roemeense Kinderhulp

Roemeense Kinderhulp logo 1

Organisatienaam:

Roemeense Kinderhulp

Bezoekadres:

Weegbree 122
3401KB IJsselstein
Nederland
Alleen op afspraak

Postadres:

Violier 11
3434HE Nieuwegein
Nederland

E-mailadres:

info@roemeensekinderhulp.nl

Telefoonnummer:

0031306886128

RSIN nummer:

8161.07.051

KvK-nummer:

41184637

Bestuurders
Naam
Functietitel
Datum in dienst
Edwin Mentink
Voorzitter
01-01-1999
Piet Jonker
Penningmeester
01-01-2005
Gerry Dekker - Westeneng
Secretaris
01-01-2010

Activiteiten

Als Stichting hebben wij de volgende vaste jaarlijkse activiteiten die een bijdrage leveren aan onze doelstelling: • zomervakantie in Nederland bij gastgezinnen voor kansarme Roemeense Kinderen, • hulpgoederentransporten voor Roemeense gezinnen, • ontwikkeling en ondersteuning lokale ontwikkelingsprojecten in Sovata en omgeving • activiteiten gericht op de totale bevolking van Sovata, de kinderen in het bijzonder • exploitatie van een familiekindertehuis. Voor de financiering van alle activiteiten is de Stichting volledig aangewezen op giften en donaties. Deze komen voort uit: : - Donateurs en giften - Sponsors die goederen en benodigdheden schenken in natura - Derde fondsen - Erfenissen en legaten - Rente opbrengsten - Huis-aan-Huis Collecte - Eigen fondsenwerving (Fancy Fair / Rommelmarkt, Braderie, Kerstmarkten, Loterij, Bingo)

Bestedingen

De projecten die de Stichting ondersteund zijn: - Kindertehuis Sovta - Kindervakantie voor kansarme kinderen in Nederland - Kinderdagverblijven en scholen - Buitenschoolse activiteiten - Dans- en creativiteits activiteiten - Zomerkampen in Roemenie - Plaatselijke kinderartsen praktijk en ziekenhuis - Noodhulp voor medische ingrepen kinderen - Studiefonds - Financiële en materiele ondersteuning families - Voorlichting en cursussen voor leraren, leerlingen en ouders - Hulgoederentransport Een verantwoording van de bestedingen wordt jaarlijks gegeven met behulp van een jaarverslag dat alle donateurs en geïnteresseerde thuis krijgen gestuurd of via onze website http://www.roemeensekinderhulp.nl/ kunnen downloaden.  

Beloningsbeleid

Vrijwilligers nemen binnen de stichting een uiterst belangrijke plaats in. Een van de kenmerken van Stichting Roemeense Kinderhulp is, dat alle werkzaamheden worden verricht door vrijwilligers. Zowel de bestuursleden als ook alle commissieleden en medewerkers, zijn vrijwilligers zonder enige vorm van betaling voor hun inspanningen.

Documenten

Beleidsplan:
Jaarverslag:
Jaarrekening:
dakje met Geef-logo dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

opgehaald
106 donaties

Geregistreerd bij

ANBI
KvK:
RSIN:
8161.07.051
Geef:
2779

Volg ons ook op

Download de Geef app

Appstore logo Playstore logo