OK
×

Toko Neba (Stichting)

Toko Neba (Stichting) logo 1
Toko neba is een stichting. Toko is het indonesische woord voor winkel en in deze 'toko' bieden wij u een groot assortiment indonesisch handwerk aan.

Boedha-beelden, schilderijen, houtsnijwerk, stenen en bronzen beelden maken deel uit van onze collectie. Maar ook kleine snuisterijen zoals aardewerk, kandelaars, traditioneel speelgoed en muziekinstrumenten zijn in vele varianten aanwezig in onze winkel. Daarnaast bieden wij een uitgebreide collectie zilveren sieraden en een wisselend assortiment handgemaakt meubilair.

Jaarlijks wordt er ingekocht op Java en op  Bali. Hierbij wordt natuurlijk veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de producten, maar ook dat de makers en kleine handelaren een goede prijs voor hun producten krijgen. Alle producten zijn dus Fairtrade.

Daarnaast gaat de hele opbrengst van de verkoop van de producten naar projecten voor kansarme kinderen in Indonesie.

Toko Neba wordt volledig gerund door team van enthousiaste vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor het goede doel. Toko neba heeft nauwelijks onkosten aangezien er geen huur betaald hoeft te worden voor de winkellocatie(s). 
 
De gehele opbrengst van de verkoop gaat naar projecten in Indonesie.

De gehele opbrengst gaat naar de projecten ter handhaving van de rechten van kinderen in Indonesie. Deze projecten worden beheerd en uitgevoerd door de zuster-organisatie stichting Child Support Indonesia en onze partner organisatie in Indonesia: Yayasan Setara Kita.

dakje met Geef-logo dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

opgehaald
3 donaties

Geregistreerd bij

ANBI
KvK:
ANBI:
8161.28.753
Geef:
1637

Volg ons ook op

Download de Geef app

Appstore logo Playstore logo