OK
×
Actievoerder
Brent Meulenberg

Alpe d’HuZes x Tour du ALS x Klimmen tegen MS

Zoals iedereen weet, is wegens coronamaatregelen zo’n beetje alles afgelast. Ook de initiatieven voor goede doelen lijden hieronder. Dit is vervelend, want zo krijgen hele goede en nobele doelen, minder geld en aandacht. Neem bijvoorbeeld KWF Kankerbestrijding, het MS Fonds en de ALS Stichting. 

In het afgelopen jaar ben ik helaas veelvuldig geconfronteerd met deze drie ziektes:

  • Mijn vriendin heeft afgelopen jaar een zware oncologische operatie moeten ondergaan. Dit heeft zowel fysiek als mentaal een grote impact gehad, maar gelukkig is het helemaal goed afgelopen. Omdat wij zo’n positieve afloop voor anderen willen, steunen we KWF Kankerbestrijding!
  • Toen ze na de operatie wakker werd, kregen we te horen dat haar vader MS heeft. Hem achteruit zien gaan en het leed van de mensen om hem heen doet pijn. Dit wil ik anderen besparen door het MS fonds te steunen.
  • Doordat mijn vriendin met ALS patiënten en naasten werkt, heb ik geleerd wat een vreselijke ziekte dit is. Een bijdrage aan Stichting ALS is dan ook hard nodig!

Het vechten tegen deze ziektes is zwaarder dan het beklimmen van welke berg dan ook. Om dit te symboliseren zouden de eerste week van juni de evenementen Alpe d’HuZes, Klimmen tegen MS en de Tour de ALS plaatsvinden met als doel aandacht en geld te genereren. Wegens de coronamaatregelen kunnen dezen niet doorgaan. Maar… 

Als Mozes niet naar de berg kan, dan komt de berg maar naar Mozes!

Onder dit motto heb ik besloten om op zaterdag 13 juni alledrie de evenementen te combineren in 1: ik zal 9x achter elkaar de virtuele Alpe d’Huez beklimmen!

Jij kan mij helpen door de pijn van elke hoogtemeter te verzachten. Als ik weet dat voor elke hoogtemeter een mooi bedrag naar de goede doelen gaat, helpt dat beter dan welke energiereep dan ook! 

9x omhoog komt neer op 9324 hoogtemeters (hoger dan de Everest!) en het zou mooi zijn als we met z’n allen €932,40 kunnen ophalen!

_________________________________________________________________________

In het kort

Wat?

9x achter elkaar de virtuele Alpe d’Huez opfietsen voor KWF Kankerbestrijding, het MS Fonds en de ALS Stichting.

Hoe?

In het virtuele fietsplatform Zwift is de Alpe d’Huez tot op de centimeter nagemaakt: de Alpe du Zwift. Deze zal ik 9x achter elkaar beklimmen op een fietstrainer met 100% moeilijkheidsgraad. Meer info op https://fietsen-italie.nl/zweveresting/

Waar en wanneer?

Zaterdag 13 juni bij De Pomp, Croeselaan 122, 3521 CE Utrecht

Doneren

  • Klik op de groene knop!
  • Sponsoring bedrijven
  • Meefietsen tegen donatie
  • Aanmoedigen en koffieleuten tegen donatie

Er zijn genoeg tafeltjes op het terras, dus je bent van harte welkom om te komen aanmoedigen! 

Coronamaatregelen

Uiteraard houden we ons aan de coronamaatregelen. Een tafeltje is verplicht en we vragen iedereen anderhalve meter afstand van elkaar te houden. De ruimte rond de fiets wordt afgeplakt en er is voldoende handgel etc. beschikbaar. Reis zoveel mogelijk met de auto of fiets.

Contact

brentmeulenberg [at] gmail.com

06 - 22 964 369

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 9.324 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
waarvan € 9.159,30 via Geef.nl
1000%
275

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: LR Meulenberg

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Brent Meulenberg
Brent Meulenberg

€ 9.159,30 opgehaald