OK
×
Actievoerder
Sichting 4 Care

Laatste 30% financiering voor zorg project in Hekelingen

Helpt u ons aan de laatste 30% financiering voor een prachtig zorgproject?

Wij zetten ons in om doormiddel van donaties in Hekelingen Z-H een locatie te realiseren waar op kleinschalige wijze zorg verleend gaat worden aan 8 mensen met een verstandelijke en of lichamelijke beperking welke 24-uurs zorg nodig hebben. Tevens gaan wij op deze locatie ook dagbesteding aanbieden voor mensen van dezelfde doelgroep.

Op dit moment word er achter de schermen hard gewerkt om in Hekelingen een locatie te realiseren waar wij op kleinschalige wijze zorg gaan verlenen aan mensen met een verstandelijke en of lichamelijke beperking. Wij streven er naar medio 2020 onze locatie geschikt te hebben voor 24-uurs zorg. Wij hebben dan 6 zit/slaap studio’s en 2 MIVA (rolstoel) appartementen beschikbaar in Hekelingen. Dit project heeft de naam “de Volharding” gekregen. Vernoemd naar het gemaal in Hekelingen. Om dit project te realiseren zijn wij afhankelijk van Reguliere geld verstrekkers (banken) maar vanwege risicomijdend beleid kunnen zij niet het volledige project financieren en komen wij dus nog 30% van onze financiering te kort om dit prachtige project te realiseren.

Helpt u mee?

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 505 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 400.000
0%
10

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: Stichting 4 Care

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Sichting  4 Care
Sichting 4 Care

€ 505 opgehaald