OK
×
Actievoerder
Sergio Felter

Zonnepanelen voor Abdij van Egmond

Update 31/7/2013: Naast de online donaties (€ 2.985) is er op het rekeningnummer 23 16 19 van Vrienden van Egmond met vermelding zonnepanelen ruim € 11.000 gestort. Iedereen enorm gefeliciteerd met het totaalbedrag van € 14.000 Begin mei zijn de monniken van de Sint Adelberta Abdij in Egmond bestolen van 75 zonnepanelen. Wij roepen jullie op geld te doneren zodat de zonnepanelen kunnen worden vervangen. We noemen onze inzamelingsactie 'Geef voor een sprankje licht'. We willen 20.000 euro ophalen. Dat is enorm veel. Help je mee? Ieder bedrag is welkom!
Sint-Adelbertabdij logo 2

Sint-Adelbertabdij

De Sint-Adelbertabdij is een gemeenschap van monniken in de traditie van het Benedictijnse leven. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel. De monniken bieden in deze moderne tijd een plek voor mensen die tot bezinning willen komen en op zoek zijn naar rust en geestelijke groei. De abdij is gevestigd op historische grond. Al sinds de middeleeuwen is er (met onderbreking) sprake van religieus leven in Egmond.
Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 3.035 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 20.000
15%
44

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Sergio Felter

€ 3.035 opgehaald