OK
×

Zet je likes om in euro's voor de egeltjes

Heb jij ook zo genoten van alle egelverhalen op Facebook en Instagram? Fijn, ik heb ze met plezier voor je gemaakt. En als jij dat kon waarderen, dan doe ik hierbij nu een oproep aan jou!

Want, zoals je misschien weet, is het aantal egels in Nederland de afgelopen 10 jaar gehalveerd. Gehalveerd! En dat komt door ons; de mens. Met onze auto’s, robotgrasmaaiers en slakkengif in onze veels te strakke tuintjes zijn wij de grootste vijand van dit bijzondere diertje. Maar gelukkig bestaan er organisaties zoals de Egelopvang. Want zij bieden hulp aan gewonde, zieke of verzwakte egels. En dat doen ze geheel vrijwillig. Natuurlijk is er naast de liefde voor egels ook hard geld nodig om dit werk te kunnen blijven doen. Daarom ben ik een inzamelingsactie gestart voor de Stichting Egelopvang in Haarlem. Dus als jij mijn egelvlog hebt kunnen waarderen, dan vraag ik: doe de egels een plezier en zet je likes om in euro’s en help mee. Want alle kleine beetjes helpen.

En namens Isabel, Egelino en alle andere egels zeg ik: enorm bedankt voor je bijdrage! Top.

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 150 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 500
30%
16

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×