OK
×
Actievoerder
André Bek

MARINES FIGHT CANCER

Beste familie, vrienden, kennissen, relaties en collega's,

Zoals jullie wellicht weten gaat een team van het Korps Mariniers het Wereld Record Speedmars aanvallen. Dat record staat nu nog op naam van de Royal Marines. Onze Engelse collega's trainden daarvoor vijf jaar.

Aanvankelijk stond onze D-day op 4 april gepland. Als gevolg van de coronacrisis hebben wij onze poging doorgeschoven naar 24 oktober, een dag voor de officiele Marathon van Rotterdam.

Op 24 oktober 2020 gaan 8 Nederlandse mariniers met ondersteuning van 10 buddy's de hele marathon speedmarsen (gemiddeld 10.5 km/uur) met 18,1 kg (40 Engelse ponden) bepakking en in militair tenue. Om het staande record te verbreken moeten ze dat doen binnen 4 uur en 16 minuten. Een bovenmenselijke prestatie.

Ze doen dat op het officiële parcours van de Rotterdam Marathon onder begeleiding van 16 motorrijders van de Koninklijke Marechaussee en de Rotterdamse Politie. We hopen op 24oktober 2020 rond 09:00 uur op de Coolsingel binnen te komen. Dat wordt een groots gebeuren. Het zou fantastisch zijn als je ons langs het parcours komt aanmoedigen.

In het kader van het doel 'MARINES FIGHT CANCER' proberen we via de Stichting "Doe wel en zie niet om!" zoveel mogelijk geld te genereren teneinde daarmee ernstig zieke collega's waar mogelijk en gewenst extra te ondersteunen. Mannen die altijd hebben klaargestaan en bereid waren hun leven in de waagschaal te stellen voor jouw veiligheid, onder de moeilijkste omstandigheden en zo wijd de wereld strekt.

Ik mag dit grootse gebeuren mede organiseren. Op http://wereldrecordspeedmars.nl is meer informatie te vinden. Van het hele gebeuren maakt de NPO een documentaire.

Via de bijgevoegde doneerlink is het mogelijk om mijn persoonlijke geefactie - binnen de gezamenlijke actie - financieel te ondersteunen.

Iedere euro telt. Als eerste streefbedrag koos ik het geboortejaar van het Korps Mariniers, 1665. Daar schoten we op 9 februari ruim overheen. Als nieuwe streefbedrag heb ik gekozen voor 4.500 euro.

Uiteindelijk komt alles in één grote pot. Ook buiten deze acties via Geef.nl ontvangen wij donaties. We koersen nu (4 april) richting de 55.000 euro. Maar zoals het mariniers betaamt, wij leggen de lat hoog. Op naar de 100K!

Bij voorbaat grote dank voor jouw bijdrage.

Hartelijke groeten,

André

Er zijn nog geen updates geplaatst door de actievoerder(s).
dakje met Geef-logo
€ 4.726 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 5.000
94%
218

donaties

3

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
André Bek
André Bek

€ 4.726,64 opgehaald