OK
×
Actievoerder
André Bek

MARINES FIGHT CANCER

Beste familie, vrienden, kennissen, relaties en collega's,

Zoals jullie wellicht weten gaat een team van het Korps Mariniers het Wereld Record Speedmars aanvallen. Dat record staat nu nog op naam van de Royal Marines. Onze Engelse collega's trainden daarvoor vijf jaar.

Wat aanvankelijk op 4 april tijdens de Marathon van Rotterdam de bedoeling was, gaat nu plaatsvinden op 24 oktober op het terrein van de Marinehaven te Den Helder, helaas zonder publiek. Laat er dus geen misverstand over bestaan: wij geven, krijgers als wij zijn, de  strijd niet op. De dood of de gladiolen, wij passen ons aan de gegeven omstandigheden aan en lopen het record van de Royal Marines op zaterdag 24 oktober uit de boeken! 

De finale selectie heeft inmiddels plaatsgevonden en ieder teamlid kent zijn rol. De  laatste puntjes worden op de i gezet. Alles is, zoals het mariniers betaamt, tot in  de perfectie uitgewerkt. We zijn er klaar voor! 

Onze missie is op 24 oktober vanaf 08:00 uur live te volgen via het YouTube kanaal van de Marine. Verder wordt er gewerkt aan vlogs, een lange en een korte film en een documentaire van de NPO.

In het kader van het doel 'MARINES FIGHT CANCER' proberen we via de Stichting "Doe wel en zie niet om!" zoveel mogelijk geld te genereren teneinde daarmee onderzoek naar kanker en ernstig zieke collega's waar mogelijk en gewenst extra te ondersteunen. Mannen die altijd hebben klaargestaan en bereid waren hun leven in de waagschaal te stellen voor jouw veiligheid, onder de moeilijkste omstandigheden en zo wijd de wereld strekt.

Ik mag dit grootse gebeuren mede organiseren. Op http://wereldrecordspeedmars.nl is meer informatie te vinden. Van het hele gebeuren maakt de NPO een documentaire.

Via de bijgevoegde doneerlink is het mogelijk om mijn persoonlijke geefactie - binnen de gezamenlijke actie - financieel te ondersteunen.

Iedere euro telt. Als eerste streefbedrag koos ik het geboortejaar van het Korps Mariniers, 1665. Daar schoten we op 9 februari ruim overheen. Als nieuwe streefbedrag heb ik gekozen voor 5.000 euro.

Uiteindelijk komt alles in één grote pot. Ook buiten deze acties via Geef.nl ontvangen wij donaties. We koersen nu richting de 55.000 euro. Maar zoals het mariniers betaamt, wij leggen de lat hoog. Op naar de 100K!

Bij voorbaat grote dank voor jouw bijdrage.

Hartelijke groeten,

André

Anoniem

€ 100

Vandaag

J. Buurman

QPO

€ 166,50

Vandaag

F. Moen

€ 25

Gisteren

Anoniem

€ 10

Gisteren

Anoniem

€ 10

Gisteren

Anoniem

€ 25

Gisteren

H. M.

€ 100

Gisteren

L. Punt

€ 15

Gisteren

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
dakje met Geef-logo
€ 4.893 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 5.000
97%
219

donaties

3

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
André Bek
André Bek

€ 4.893,14 opgehaald