OK
×

World Transplant Games Malaga 2017

Stichting Sport en Transplantatie wil met een zo groot mogelijk team deelnemen aan de World Transplant Games 2017. Met een groter team kunnen we meer medailles halen en meer publiciteit. Door de publiciteit willen we tonen dat orgaandonatie werkt en zo meer mensen aanzetten zich te registreren als orgaandonor

Sport en Transplantatie (Stichting) logo 2

Sport en Transplantatie (Stichting)

Sport en Transplantatie is een landelijke stichting die sinds 1993, onder de naam World Transplant Games Nederland, de Nederlandse afvaardiging naar de World Transplant Games samenstelt. Per 1 oktober 2008 is de naam gewijzigd in Stichting Sport en Transplantatie en zijn de activiteiten verder uitgebreid. Wij bieden actieve sportbeoefening voor orgaangetransplanteerden op zowel recreatief als competitief nationaal en internationaal niveau.Maandelijkse trainingen vinden op verschillende locaties in het land plaats. Wij maken daarbij gebruik van faciliteiten van plaatselijke sportverenigingen. Professionele trainers, aangesloten bij onze stichting, geven de diverse trainingen.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 940 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 10.000
9%
25

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Erik Olthof
Erik Olthof
Tital verdedigen met jullie hulp !!

€ 940 opgehaald