OK
×
Actievoerder
Willem Helfrich

Online collectebus voor Museum Blokhuispoort

jouw donatie goud waard is voor de vrijwilligers van Stichting Blokhuispoort die het verhaal vertellen van de voormalige gevangenis De Blokhuispoort in Leeuwarden. Draag je een warm hart toe aan de vrijwilligers die de historische cellen in het cellenblok H-vleugel beheren, dan is iedere euro welkom. Nieuwsgierig naar de vrijwilligers kijk dan op de website https://www.blokhuispoort.nl/home/stichting-blokhuispoort/vrijwilligerswerk/ Wij zijn je erg dankbaar voor je donatie, hierdoor kunnen wij ons werk voortzetten. 

Museum Blokhuispoort logo 2

Museum Blokhuispoort

De doelstelling van de Stichting Blokhuispoort is het bevorderen van het behoud van de geschiedenis over het erfgoed DeBlokhuisPoort. Stichting Blokhuispoort draagt de geschiedenis uit van "DeBlokhuisPoort". De gebouwen aan de Keizersgracht en Blokhuisplein te Leeuwarden, ruim 500 jaar geschiedenis in woord en beeld.

Onze visie, Stichting Blokhuispoort tot een begrip maken in de samenleving.

Onze kernwaarden zijn: gastvrijheid, betrokkenheid, kwaliteit, ambitie, maatschappelijk belang en betrouwbaarheid. Dit doen wij met de website: blokhuispoort.nl

Wij onderzoeken en promoten het gevangeniswezen in Friesland en vertellen het verhaal tijdens rondleidingen, lezingen en arrangementen in de oude directeurskamer en in de historische cellen in de H-vleugel.

Op het online Museum Blokhuispoort staan honderden verhalen met het verhaal van DeBlokhuisPoort  en vele afbeeldingen en animaties.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 40 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
4%
4

donaties

2391

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Willem Helfrich
Willem Helfrich

€ 40 opgehaald