OK
×
Actievoerder
Milou van Benthum

Draag bij aan het leven van een baby in Sengerema, Tanzania

Graag zamelen wij geld in voor het ziekenhuis in Sengerema, Tanzania, waar Milou van Benthum momenteel 3 maanden coschap loopt. Het geld gaat naar stichting vrienden sengerema (SVSH), een stichting die structureel hulp biedt aan het Sengerema Hospital gericht op verbetering van zorg voor patiënten en personeel. Dit gebeurt door middel van duurzame en transparante projecten afgestemd op de lokale behoefte. Met deze actie willen wij specifiek geld inzamelen voor de NICU (Neonatale Intensive Care Unit). Op deze NICU heeft Milou twee weken meegelopen en ervaren hoe hier de ernstig zieke baby's of te vroeg geboren baby's worden opgevangen. Het doel van het NICU project is om de hoge sterftecijfers van deze pasgeboren baby's te reduceren en ouders van de kinderen hoop te geven op een mooie toekomst. Echter hiervoor zijn materialen en middelen nodig, zoals infuusnaalden, babyvoeding, maagsondes, antibiotica en medicatie. Middels deze inzamelingsactie kun jij mee helpen om deze materialen beschikbaar te stellen en zo bij te dragen aan een leven van een baby hier in Sengerema, Tanzania.  Elke kleine donatie helpt! Asante sana, heel erg bedankt, voor jouw bijdrage!

Voor meer informatie over het project, vind je hier de link: https://stichtingvriendensengerema.nl/?page_id=445 

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 1.065 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
waarvan € 995 via Geef.nl
106%
40

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: H.H.A.J. van Benthum

Delen

Aan wie wil je doneren?
×