OK
×
Actievoerder
Corine van Diepen

Geen kind zonder vriendjes!!

De meeste kinderen met een handicap leren leven met hun beperking. Hun grootste handicap is dat ze niet mee kunnen of mogen doen en zich daardoor eenzaam voelen.

Eén op de vijf kinderen met een handicap heeft namelijk geen vriendjes. Dat moet en kan anders! Ook zij moeten gewoon mee kunnen doen, erbij horen en niet buitengesloten worden.

Geboren worden met een handicap, daar kun je niets aan doen. Aan eenzaamheid wel!

Wij lopen de Nijmeegse Vierdaagse voor een samenleving waarin kinderen met én zonder handicap samen spelen, leren en sporten. 

Met steun van donateurs en vrijwilligers helpt Stichting het Gehandicapte Kind om speeltuinen, sportclubs en scholen toegankelijk te maken. Zodat kinderen met en zonder handicap elkaar ontmoeten, samen spelen en vrienden maken. Met als doel: geen kind zonder vriendjes.

Help jij mee?

Alle giften, groot en klein, privé en via je bedrijf, zijn van harte welkom! 

Dus duik in je portemonnee, spaarpot of sok onder je bed en help mee om ons streefbedrag te halen.

 

Wil je weten wat je verder nog kan doen?

Kijk dan op: https://www.gehandicaptekind.nl/wat-kan-ik-doen

Stichting het Gehandicapte Kind  logo 2

Stichting het Gehandicapte Kind

Veel kinderen met een handicap zijn eenzaam en voelen zich buitengesloten. Ze kunnen meestal niet terecht op de gewone sportclub, gaan vaak niet naar school of krijgen speciaal onderwijs, ver weg van huis. Ook zijn er vaak nauwelijks plekken om te spelen met vriendjes in de buurt. Hoe moet je dan vriendjes maken? 

De meeste kinderen leren leven met hun beperking. Weet je wat hun allergrootste handicap is? Eenzaamheid. Dat kunnen we samen veranderen! 

Samen met jou zorgt Stichting het Gehandicapte Kind (voorheen NSGK) dat kinderen met een beperking opgroeien in contact met leeftijdgenootjes - met en zonder handicap. Dat ze samen spelen, leren en sporten. Help mee en kom in actie! 

Weten waar jij aan bijdraagt? Kijk dan op www.gehandicaptekind.nl

 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 547 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 750
72%
31

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×