OK
×
Actievoerder
Upbeatles Quizduo

Wij hosten online quizzen (1e kwartaal 2022)

Ook in 2022 zetten we onze online quizzen voort. Hopelijk kunnen we vanaf februari ook weer in de kroeg quizzen, maar speciaal voor onze onlinefans blijven we sowieso in de maanden januari, februari en maart ook via YouTube quizzen!

In ieder geval twee keer in de week: op zaterdagavond een algemene pubquiz, aangevuld met een thema- of muziekquiz op donderdag. Zolang we nog niet normaal kunnen quizzen in de kroeg, spelen we ook Avondlockdown Quizzen. Check onze volledige agenda op www.upbeatles.nl/agenda voor de meeste recente activiteiten. Lees ook de op www.upbeatles.nl/livequiz geplaatste 'handleiding' even goed door.

Deelname aan de online quizzen is voor iedereen helemaal gratis, we hoeven daar niets voor te hebben. Voor de mensen die ons toch financieel willen ondersteunen, hebben we deze pagina opgezet.

Er zijn nog geen updates geplaatst door de actievoerder(s).
dakje met Geef-logo
€ 8.475 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 10.000
84%
1026

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: Upbeatles

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Upbeatles Quizduo
Upbeatles Quizduo

€ 8.475,57 opgehaald