OK
×
Actievoerder
mandy pelle

Wij hebben uw hulp hard nodig!

Wij hebben uw hulp nodig. Onze honden hebben dringend een nieuw asiel nodig in Kozani Griekenland.

 Ons huidige asiel is gesitueerd op een locatie waar we niet kunnen en mogen blijven. Bovendien is het asiel in erbarmelijke staat en kunnen de honden niet de zorg krijgen die ze nodig hebben.

 Kelly en Sakis (beheerders van dit asiel) en hun 92 honden hebben nog maar anderhalve maand de tijd om geld in te zamelen om een nieuwe plek voor dit asiel te vinden.

Een plek in de vorm van een stuk grond waar al hun/onze huidige en toekomstige prachtige en lieve honden kunnen worden opgevangen om daarna een plek te vinden waar hun eigen gouden mand kan gaan staan.

Een permanente huisvesting, zodat ze niet steeds hoeven te verhuizen en waar ze veilig zijn tot het moment dat ze naar hun forever home gaan.

 Ook zou dit asiel een veilige plek moeten zijn voor de honden die op straat of in een boomgaard leven en niet adopteerbaar zijn maar wel gevaar lopen in hun huidige omgeving.

 We hebben een aantal prachtige locaties op het oog om ons asiel te starten en te bouwen. Maar helaas is daar geld voor nodig.

Veel geld voor o.a. de grond zelf, een goede omheining, 50 kennels, een quarantaine sectie en nog veel meer om dit allemaal te kunnen realiseren.

 Onze droom is voor dit dierenasiel dat we zoveel mogelijk honden te helpen aan een nieuw en veilig (hopelijk tijdelijk) thuis. Dit zodat ze niet langer op straat hoeven te zwerven, aan hun lot overgelaten worden enkel en alleen omdat de hond de mens te veel was geworden.

 Om deze droom te kunnen verwezenlijken hebben we zo'n 20.000 Euro voor nodig. Dit is ongelofelijk veel geld en daarom hebben wij jullie hulp heel hard nodig. Hulp in de vorm van gelddonaties en donaties van spullen.

 Elk bedrag, hoe klein of groot dan ook is een stapje dichterbij realisatie van onze droom. Help onze honden aan een nieuw thuis en een beter leven en samen maken we de wereld een stukje beter.

Stichting story of the strays logo 2

Stichting story of the strays

Ons doel, onze missie, hetgeen waar wij voor staan en waarvoor wij donaties vragen.

Mishandeld, achtergelaten en verstoten. Dit is het lot van vele honden die in Griekenland leven. Het gebrek aan goede voorzieningen en opvang leidt ertoe dat talloze Griekse honden een leven leiden dat gekenmerkt wordt door pijn en eenzaamheid.

Vanuit Story of the Strays helpen Mandy Beets en Mandy Postma deze verwaarloosde en mishandelde honden. Al geruime tijd hebben zij ervaring met het opvangen van honden die vanuit Griekenland naar Nederland komen. De omstandigheden waarin de honden gevonden worden zijn ronduit wreed en schrikbarend. Voorzitter Mandy Beets: ’’De situaties die je daar treft zijn botweg verschrikkelijk. De honden worden als oud vuil op straat gegooid, mishandeld en vermoord’’.

Na het aanschouwen van dit dierenleed, hebben beide Mandy’s besloten om een officiële stichting op te richten, Story of the Strays. Met deze stichting werken zij samen met verschillende vrijwilligers in Griekenland. Het doel is om goed gesocialiseerde honden naar Nederland te halen.Honden waarvoor dit niet mogelijk is, helpen we door middel van een goed asiel, dierenartsbezoeken en sterilisatie- en castratieprojecten.Hiervoor zijn wij opzoek naar uw steun.Om zoveel honden in Griekenland te helpen, is het noodzakelijk dat er in Griekenland een goede voorziening is van waaruit de honden kunnen worden opgevangen, alvorens zij naar Nederland komen.Een plek waar zij tot rust kunnen komen en kunnen leren omgaan met andere honden.Op dit moment is er dringende behoefte aan een nieuwe opvanglocatie in Griekenland. Hiervoor hebben wij uw hulp hard nodig! Naast benodigdheden zoals benches, materiaal en arbeid, hebben wij vooral gelddonaties nodig! Hiermee willen wij de aanschaf van een stuk grond bekostigen, maar denk hierbij ook aan de kosten van voer en dierenartsbezoek.Meehelpen is eenvoudig! Doneer aan Story of the Strays en help een hond aan zijn gouden mandje! Wilt u op een andere manier helpen, neem dan contact met ons op!

Over de stichting,Story of the Strays kenmerkt zich door een platte structuur, waar transparantie en communicatie van groot belang zijn. Transparantie naar de donateurs, zodat zij goed inzicht hebben waaraan de donaties worden besteed.Goede communicatie door adoptiekandidaten juist in te lichten over het karakter van de hond en de verantwoordelijkheden die hierbij komen kijken.Dit alles om elke hond het juiste gouden mandje te geven.

Meer informatie over Story of the Strays vindt u op:

Website - www.storyofthestrays.nlKVK-nummer - 75716151

Ubn nummer - 6544326

Contact - info@storyofthestrays.nl

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 210 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 15.000
1%
12

donaties

35

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
mandy pelle
mandy pelle

€ 210 opgehaald