OK
×
Actievoerder
mandy pelle

Wij hebben uw hulp hard nodig!

Wij hebben uw hulp nodig. Onze honden hebben dringend een nieuw asiel nodig in Kozani Griekenland.

 Ons huidige asiel is gesitueerd op een locatie waar we niet kunnen en mogen blijven. Bovendien is het asiel in erbarmelijke staat en kunnen de honden niet de zorg krijgen die ze nodig hebben.

 Kelly en Sakis (beheerders van dit asiel) en hun 92 honden hebben nog maar anderhalve maand de tijd om geld in te zamelen om een nieuwe plek voor dit asiel te vinden.

Een plek in de vorm van een stuk grond waar al hun/onze huidige en toekomstige prachtige en lieve honden kunnen worden opgevangen om daarna een plek te vinden waar hun eigen gouden mand kan gaan staan.

Een permanente huisvesting, zodat ze niet steeds hoeven te verhuizen en waar ze veilig zijn tot het moment dat ze naar hun forever home gaan.

 Ook zou dit asiel een veilige plek moeten zijn voor de honden die op straat of in een boomgaard leven en niet adopteerbaar zijn maar wel gevaar lopen in hun huidige omgeving.

 We hebben een aantal prachtige locaties op het oog om ons asiel te starten en te bouwen. Maar helaas is daar geld voor nodig.

Veel geld voor o.a. de grond zelf, een goede omheining, 50 kennels, een quarantaine sectie en nog veel meer om dit allemaal te kunnen realiseren.

 Onze droom is voor dit dierenasiel dat we zoveel mogelijk honden te helpen aan een nieuw en veilig (hopelijk tijdelijk) thuis. Dit zodat ze niet langer op straat hoeven te zwerven, aan hun lot overgelaten worden enkel en alleen omdat de hond de mens te veel was geworden.

 Om deze droom te kunnen verwezenlijken hebben we zo'n 20.000 Euro voor nodig. Dit is ongelofelijk veel geld en daarom hebben wij jullie hulp heel hard nodig. Hulp in de vorm van gelddonaties en donaties van spullen.

 Elk bedrag, hoe klein of groot dan ook is een stapje dichterbij realisatie van onze droom. Help onze honden aan een nieuw thuis en een beter leven en samen maken we de wereld een stukje beter.

avatarWees de eerste!

Geef mandy een vliegende start met jouw gulle gift!

hart Doneer nu
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 15.000
0%
0

donaties

42

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
mandy pelle
mandy pelle

€ 0 opgehaald