OK
×

wij gaan trouwen

hallo allemaalWij willen ons even voorstellen. wij zijn job en juwel, en zijn erg dol op elkaar. door moeilijke omstandigheden zijn wij vorige maand ons huis kwijt geraakt en wonen nu noodgedwongen in bij iemand. Tot onze verbazing en geluk kwamen we er in die periode achter dat we zwanger zijn. Allemaal zeer onverwacht en nu willen we voor dit kleintje erg graag trouwen voor het geboren word. ik hoor u denken,DOEN!!!!

maar ja het al oude probleem geld komt daar om de hoek kijken.We hoeven heus geen dure bruiloft en we willen het zo goedkoop mogelijk doen maar dan toch kom je al gauw op een paar duizend euro en die hebben we gewoon niet.Daarom starten we deze actie en vragen u om hulp. elke euro is welkom en word goed besteed.wij danken u alvast voor uw aandacht , ook namens onze kleine DANK!!

Er zijn nog geen updates geplaatst door de actievoerder(s).
dakje met Geef-logo
€ 115 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 3.000
3%
4

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: sa de waal
Bedrijf:Topbridge

Delen

Aan wie wil je doneren?
×