OK
×
Actievoerder
Ella den Hollander

Wij gaan HarT spinnen

Hi!

Hoe gaaf om met en vanuit mijn goed-functionerende hart te kunnen sporten voor mensen met hartproblemen, en zo een steentje bij te dragen!

Dit zal ik doen in een spinmarathon op 12 november. Samen met een vriendin, Alba ga ik deelnemen en haal ik geld op voor de Hartenbank, namens het Netherlands Hearth Institute.

Waar dit geld precies heen gaat lees je in onderstaand cursief bericht, geschreven door de organisatie.

Dank voor je steun. Ik ga intussen harT trainen!

_________________________________________________________________________

NLHI steunt, en heeft het initiatief genomen voor, de Hartenbank. De harten in de Hartenbank en bijbehorende gegevens kunnen door onderzoekers uit verschillende landen worden gebruikt voor medisch wetenschappelijk onderzoek. Zij bestuderen bijvoorbeeld hoe een gezond hart werkt en wat er precies misgaat bij verschillende hartziekten. De Hartenbank vormt als non-profit organisatie de brug tussen hart-donoren en onderzoekers. Dankzij de Hartenbank kunnen onderzoekers beter onderzoek doen naar hartziekten en kunnen nieuwe en betere behandelingen onderzocht worden.

 

Help Ella een handje mee en meld je aan als teamlid!

deelnemen actie Deelnemen aan deze geefactie
dakje met Geef-logo
€ 220 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 500
44%
14

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×