OK
×

De marathon lopen voor Parkinson

Dit jaar ga ik, samen met mijn man Gert, op zondag 24 oktober de marathon van Rotterdam lopen. Door ons te laten sponsoren willen wij graag geld ophalen voor ParkinsonNL.

Als fysiotherapeut zie ik dagelijks veel mensen met de ziekte van Parkinson. Voor hen is bewegen essentieel maar niet altijd vanzelfsprekend.

Ons doel is om geld op te halen zodat door onderzoek, innovatie en voorlichting deze ziekte in de toekomst geremd en/of gestopt kan worden. Alleen zo kunnen persoonlijke doelen gericht op bewegen hopelijk ook voor mensen met de ziekte van Parkinson behaald worden.

ParkinsonNL logo 2

ParkinsonNL

ParkinsonNL verlegt grenzen in het leven van mensen met parkinson. En dat is nodig want parkinson is de snelstgroeiende hersenaandoening in Nederland. Met zeer ingrijpende gevolgen voor wie aan deze progressieve ziekte lijdt, maar ook voor familie en geliefden.

Doe mee en draag bij aan onderzoek, innovatie en voorlichting. Zodat ieder mens zo goed mogelijk kan leven. Uiteindelijk gaan we voor een wereld zonder parkinson. Parkinson stoppen begint nu. Daar staan wij voor als ParkinsonNL.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 3.796 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
379%
134

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Gineke Beukema

€ 2.297,50 opgehaald

Geen profielfoto
Mik Drabbe

€ 760 opgehaald

Geen profielfoto
Gert Bos

€ 738,50 opgehaald