OK
×

West Coast Challenge 2019 - Team Woutlopers

Ook dit jaar gaan we er weer voor: De West Coast Challenge!!! Zaterdag 7 december is het zo ver. De loop/fiets richting staat al vast en is ongeacht de wind van zuid naar noord. We starten in Velzen en finishen in Den Helder. De route is vrij simpel. Over het strand naar noord. Het team wordt dit jaar gevormd door Wim Kalee en André van der Plas. Voor Wim de eerste deelname en voor mij de zesde. 

De uitdaging voor ons is de finish in Den Helder halen. Met een loop/fietsmaat als Wim gaat dat ongetwijfeld lukken. Het wordt zwaar maar mooi. Ook dit jaar hebben we weer een hoger doel en dat is geld inzamelen voor de KNRM. Wij ploeteren één zaterdagje door weer en wind maar de vrouwen en mannen van de KNRM staan 365 dagen per jaar klaar om in actie te komen. Vaak onder zeer moeilijke en gevaarlijke omstandigheden. Dat zeer belangrijke werk gebeurt op geheel vrijwillige en kosteloze basis. Door ons te steunen steunen jullie het werk van de KNRM.

Alvast zeer veel dank voor jullie bijdrage.

Wim en André

de KNRM (Kon. Ned. Redding Maatschappij) logo 2

de KNRM (Kon. Ned. Redding Maatschappij)

De KNRM (Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij) garandeert in Nederland dat mensen in nood op zee en open water dag en nacht en onder alle weersomstandigheden kunnen rekenen op gratis hulp van reddingboten en redders o.l.v. de Kustwacht.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 145 opgehaaldvan € 250
58%
11

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie