OK
×
Actievoerder
Marian Buurman

WERELDDIERENDAG

Zaterdag 4 oktober is het WERELDDIERENDAG: de kans om stil te staan bij alle dieren die het ongeluk hebben te zijn geboren in een land waar hun leven en welzijn niet meetelt. Onze honden zijn 'bofhondjes': zij weten wat goede verzorging, een veilig thuis en liefdevolle aandacht is. En op dierendag verwennen we ze nog eens extra! Helaas is dat vele honden (en andere dieren) niet gegeven … De Spaanse asiels waar wij mee samenwerken, doen er alles aan om hun honden een beter leven te geven. Dat is keihard werk dat gepaard gaat met gevoelens van machteloosheid en frustratie. En er is altijd een tekort aan geld en middelen. Steek jij hen een hart onder de riem door een donatie te geven? Alle donaties die wij ontvangen gaan volledig naar de Spaanse asiels. Wij starten de aktie nu en hopen hem op WERELDDIERENDAG af te sluiten met een mooi bedrag. Doe mee, geef om de Spaanse honden! Je kunt je donatie ook overmaken op onze bankrekening nr IBAN NL48 RABO 0139 8356 52 - BIC RABONL2U tnv ALAS Rescue Team te Den Haag ovv 'werelddierendag'. Namens alle Spaanse honden en asiels: HEEL HARTELIJK DANK! (ALAS heeft de ANBI status dus giften zijn aftrekbaar van de belasting)
ALAS Rescue Team logo 2

ALAS Rescue Team

Honden kunnen niet voor zichzelf opkomen. Daarom moeten wij dat voor hen doen. Zij zijn afhankelijk van ons voor hun veiligheid, voer en onderdak. Wij mogen hen niet in de steek laten!Missie: Kansarme Spaanse honden een nieuw thuis geven in NederlandBedrijfsprofielALAS is een 'non profit' organisatie die wordt gerund door vrijwilligers. Er is 1 bestuurder, een team van 4 mensen (incl de bestuurder) dat de dagelijkse leiding heeft en 4 free lancers die ad hoc meewerken. De inkomsten bestaan uit adoptiegelden en giften.Waarom?In Spanje is het 'normaal' - en niet strafbaar - dat gezonde en sociale honden worden gedood omdat mensen niet langer voor ze willen zorgen. ALAS Rescue Team is ontstaan uit de wens en noodzaak in te grijpen in deze wrede en zinloze manier van omgaan met honden. ALAS begon, 10 jaar geleden, als een project van Bright Eyes Society maar is sinds 17 september 2008 verzelfstandigd en werd een nationale verenigingHoe?ALAS brengt - op een verantwoorde en zorgzame manier - honden die dreigen te worden gedood, naar Nederland en zoekt een fijn thuis voor hen. De dieren die door ALAS ter adoptie worden aangeboden, zijn getest (op Leishmaniosa, Erlichia en Filaria), gevaccineerd en voorzien van paspoort en chip. De voor het transport naar Nederland benodigde papieren voldoen aan de Europese wetten en standaard.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 105 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.500
7%
4

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Marian Buurman
Marian Buurman

€ 105 opgehaald