OK
×
Actievoerder
Marian Buurman

WERELDDIERENDAG

Zaterdag 4 oktober is het WERELDDIERENDAG: de kans om stil te staan bij alle dieren die het ongeluk hebben te zijn geboren in een land waar hun leven en welzijn niet meetelt. Onze honden zijn 'bofhondjes': zij weten wat goede verzorging, een veilig thuis en liefdevolle aandacht is. En op dierendag verwennen we ze nog eens extra! Helaas is dat vele honden (en andere dieren) niet gegeven … De Spaanse asiels waar wij mee samenwerken, doen er alles aan om hun honden een beter leven te geven. Dat is keihard werk dat gepaard gaat met gevoelens van machteloosheid en frustratie. En er is altijd een tekort aan geld en middelen. Steek jij hen een hart onder de riem door een donatie te geven? Alle donaties die wij ontvangen gaan volledig naar de Spaanse asiels. Wij starten de aktie nu en hopen hem op WERELDDIERENDAG af te sluiten met een mooi bedrag. Doe mee, geef om de Spaanse honden! Je kunt je donatie ook overmaken op onze bankrekening nr IBAN NL48 RABO 0139 8356 52 - BIC RABONL2U tnv ALAS Rescue Team te Den Haag ovv 'werelddierendag'. Namens alle Spaanse honden en asiels: HEEL HARTELIJK DANK! (ALAS heeft de ANBI status dus giften zijn aftrekbaar van de belasting)

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 105 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.500
7%
4

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Marian Buurman
Marian Buurman

€ 105 opgehaald