OK
×
Actievoerder
Stephan Roest

Welkom Cato borrel

Lieve allen,

Leuk dat jullie op de baby borrel voor Cato kunnen komen. Omdat we al onzettend verwend zijn met cadeautjes en kleertjes voor Cato, willen we graag een goed doel steunen in het geval jullie een cadeautje willen geven voor de geboorte van Cato.

Helaas zijn er veel kindjes in nood als gevolg van armoede, conflicten en rampen. Save the Children is er voor kinderen als ze het het meest nodig hebben. Graag willen Save the Children steunen en Cato's cadeaus daaraan besteden.

Tot 19 mei,

Femke, Stephan, Teus & Cato

Save the Children Nederland logo 2

Save the Children Nederland

Save the Children vindt dat ieder kind een eerlijke kans verdient. In de hele wereld geven wij kinderen een gezonde start, de kans om te leren en beschermen we hen tegen onrecht en gevaar. Wij doen alles wat nodig is om het leven van kinderen -en daarmee de toekomst van onze samenleving- te verbeteren. Niet alleen in geval van nood, maar elke dag weer.

Help je mee? Ga dan naar voor savethechildren.nl/help-mee.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 120 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
120%
6

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Stephan Roest

€ 120 opgehaald