OK
×
Actievoerder
Vrienden van DTZ

Weer financiële tegenslag voor dierentehuis Zeist

Update

Namens dierentehuis Zeist heel hartelijk dank voor alle donaties! Geweldig dat er zoveel mensen zijn die de dieren in ons dierentehuis een warm hart toedragen:-)

Puck ( op de vorige foto) is inmiddels geplaatst. Dus vanaf vandaag schittert onze Azul (wacht nog steeds op zijn gouden mand ) bovenaan de geef.nl actie. 

Doneren kan nog steeds!!!

 

In 2019 werd dierentehuis Zeist getroffen door een zeer besmettelijke schimmel uitbraak waardoor ze noodgedwongen 3 maanden op slot moesten. "Op slot " betekent geen inkomsten voor het dierentehuis, inkomsten die juist heel hard nodig zijn voor de verzorging van de asieldieren. Daarnaast bleven de vaste kosten ( voer, medische zorg, huisvesting,personeelskosten, etc.) gewoon doorlopen. Gelukkig was de schimmel uitbraak na 3 maanden onder controle (dankzij de inzet van de vaste verzorgsters en vrijwilligers) en konden de deuren van het dierentehuis weer open.

Maar net nu de inkomsten uit het pension en de dagopvang weer een beetje aan beginnen te trekken, wordt het dierentehuis opnieuw financieel getroffen, nu door de maatregelen tegen het coronavirus:-(

In de afgelopen weken zijn bijna alle pensionreserveringen voor de Meivakantie geannuleerd en komen er nauwelijks nog honden in de dagopvang. Door de verlenging van de maatregelen volgen er nu ook steeds meer annuleringen voor de zomervakantie. Dierentehuis Zeist is voor de verzorging van de asieldieren volledig afhankelijk van giften en van de inkomsten uit pension en dagopvang.U kunt zich dus wel voorstellen dat het wegvallen van een groot deel van deze inkomsten (voor het tweede jaar op rij....) inmiddels voor een zorgwekkende financiële situatie zorgt. Omdat de asieldieren niet kunnen rekenen op steun vanuit de overheid, hopen wij dat de asieldieren wel op uw steun kunnen rekenen! Het zou geweldig zijn als we de inkomsten, die het dierentehuis nu misloopt, met zijn allen bij elkaar kunnen sprokkelen zodat de asieldieren hier niet de dupe van worden.

Namens Azul ( hij wacht nog steeds op zijn gouden mand ;-)en alle andere asieldieren alvast heel hartelijk bedankt!

Geen profielfoto
Vrienden van DTZ

€ 9.050,45 opgehaald

Help Vrienden van een handje mee en meld je aan als teamlid!

deelnemen actie Deelnemen aan deze geefactie
dakje met Geef-logo
€ 9.050 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 15.000
60%
293

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Vrienden van DTZ

€ 9.050,45 opgehaald