OK
×
Actievoerder
Marjon Bons

Wedding gift - Roel & Marjon

Lieve familie en vrienden,

Wat onwijs leuk dat jullie deze dag met ons willen vieren! We zijn blij en dankbaar met elkaar en met alles wat we hebben. Op deze mooie dag willen we daarom een goed doel steunen.

We geven graag aan de Vereniging van Ehlers-Danlos patiënten. De moeder van Marjon ondervindt dagelijks de pijn, de complicaties en de beperkingen behorende bij deze niet te genezen aandoening. Het is een zeldzaam chronische aandoening met als belangrijkste kenmerk een erfelijke stoornis in de aanleg van het bindweefsel: het weefsel dat de botten, ligamenten, bloedvaten, huid en verscheidene organen van het lichaam met elkaar verbindt en ondersteunt. De aandoening kent verschillende vormen die variëren in kenmerken en ernst. Door de zeldzaamheid is er weinig specialistische kennis gericht op behandeling en wordt er (nog) relatief weinig onderzoek gedaan. Het zou toch mooi zijn als wij met elkaar een bijdrage kunnen leveren voor verdere behandeling en (verder) onderzoek!

Hartelijk dank voor je/jullie gift.

Lieve groet,

 

Roel & Marjon

Vereniging Ehlers Danlos logo 2

Vereniging Ehlers Danlos

EDS is een zeldzame chronische ziekte met als belangrijkste kenmerk een erfelijke stoornis in de aanleg van het bindweefsel. De Vereniging van Ehlers-Danlos patiënten (VED) bestaat sinds 1984. De vereniging is opgericht om mensen die aan EDS lijden te helpen bij al hun vragen, vragen waarmee ze vaak niet bij een arts terecht kunnen.
Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 2.220 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
126%
43

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Marjon Bons

€ 2.220 opgehaald