OK
×
Actievoerder
Esther Witkamp

Website voor lokale telers met directe productverkoop

Het Coronavirus heeft grote impact op de mensen en op de wereld. Lansingerland staat bekend om de tuinbouw. Veel siertelers kunnen hun product door het Coronavirus niet verkopen. En blijven hierdoor zitten met al die mooie bloemen en planten. Die soms vernietigd moeten worden, omdat er geen markt meer voor is.

Verkooppunten bij lokale telers in Lansingerland in beeld
Sommige telers verkochten al aan particulieren, anderen zijn het door deze crisis gaan doen. Aangezien niet alle telers aan particulieren verkopen, heb ik een website gemaakt waar telers (of particulieren) een verkoopactie van een teler kunnen aanmelden, inclusief adresgegevens. Zo kunnen particulieren eenvoudig zien welke telers deelnemen en zoeken op product en/of plaats.

Wat gebeurt er met de investering?
Deze website heb ik ontworpen omdat ik de tuinbouw een warm hard toe draag. Ik heb geinvesteerd in hosting + aanschaf domeinnaam, het ontwerp en het vullen van deze website heb ik in mijn vrije uurtjes gedaan. Om deze website in de lucht te houden en eventueel verder te optimaliseren is geld nodig. Uiteraard geef ik op de website duidelijkheid wat er met de ontvangen bedragen gebeurt.

De website waar het om gaat www.productenuitlansingerland.nl

Waar wordt het geld voor gebruikt?
Vind je deze website leuk en wil je hem langer dan 1 jaar de lucht in houden, dan is een verlening van de hosting en domeinnaam nodig. Ik ga kijken of het met steun van de particulieren lukt om de website langer dan 1 jaar in de lucht te houden. Afhankelijk van het opgehaalde bedrag voer ik verdere optimalisaties door. Uiteraard informeer ik hierover op de website.

Kleine bijdragen zijn meer dan welkom! Heel hartelijk dank, ook namens de telers in Lansingerland die hun product verkopen.

Let een beetje op elkaar!

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 530 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 600
88%
40

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: Estagram

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Esther Witkamp
Esther Witkamp

€ 530 opgehaald