OK
×
Actievoerder
Anouk van Spronsen

Water voorziening voor de Buurtgewassen

Stichting Vrienden Stadstuin Helmond is gevestigd aan de rand van Brouwhuis. In 2021 is de Stadstuin verhuist naar deze prachting locatie. Op deze locatie worden gewassen geteeld voor educatie, groentenpakketjes voor mensen in armoede, Kidsclub voor kinderen van 5 tot 13 jaar. Een plek voor erfgoed gewassen en we houden kippen, eendjes, Landbouw erfgoed dieren. Een prachtig plek om even gezellig in alle rust te genieten van de omgeving en natuur voor jong en oud.

De verhuizing kost veel geld  en er moet veel gedaan en gemaakt  worden . Een daarvan is de water voorziening. De planten en gewassen hebben water nodig. De pomp is er al . Alleen die heeft een goed onderkomen nodig.

Een degelijke en veilige pomphuis is wenselijk zodat de pomp goed opgeborgen staat en dat de planten water krijgen en beter kunnen groeien. 

Help je mee? Meer informatie vind je op https://www.facebook.com/StgVriendenStadstuinHelmond/ of op de website van  website van Stichting Vrienden Stadstuin Helmond

Anoniem aan teamlid Anouk van Spronsen

€ 5

16-07-2022

A. v Spronsen aan teamlid Anouk van Spronsen

Mooie actie!

€ 5

07-07-2022

Anoniem aan teamlid Anouk van Spronsen

€ 5

07-07-2022

dakje met Geef-logo
€ 15 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 2.500
0%
3

donaties

55

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×