OK
Γ—
Actievoerder
Arnolda Westerduin

Water en stroom voor de hondjes in de shelter

Goede water en stroomvoorzieningen zijn onontbeerlijk. In een kleinschalige opvang in Griekenland moeten de vrijwilligers het nu zonder doen. πŸ˜” Graag willen wij ze helpen en met ΓΊw gift πŸ’Ά er voor zorgen dat de omstandigheden beter worden. Stroomaansluiting, waterpompen, wateropslag en schoonmaak-apparaten hebben ze hard nodig. Wilt u ons helpen dat voor ze te realiseren? Uw gift, hoe klein dan ook, maakt het verschil! Samen staan we sterk! Voor de hondjes die uit de regen in de drup zijn gekomen kunt u de zon β˜€οΈ laten schijnen! Dank u wel πŸ™ Efcharisto poli! πŸ’

Dog Rescue Greece logo 2

Dog Rescue Greece

Stichting Dog Rescue Greece helpt verwaarloosde en mishandelde zwerfhonden in Griekenland en verzorgt de adoptie van Griekse honden in Nederland.Naast het geven van hulp aan honden in Griekenland, via onze vrijwilligers ter plekke, geven we de daarvoor geschikte honden de kans op een beter leven in Nederland.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 1.740 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
174%
67

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
Γ—
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
Γ—
Arnolda Westerduin
Arnolda Westerduin

€ 1.740 opgehaald