OK
×
Actievoerder
Tamara van de Beek

wandeltocht: 4.265 km van mexico naar canada (PCT)

Na zelf jarenlang ziek te zijn geweest, vele operaties gehad te hebben, een drain in mijn nier voor een jaar, IVF behandeling, 2 x zwanger geweest te zijn, te zijn bevallen van een dochter en nu uiteindelijk alsnog ongewenst kinderloos te zijn zie ik deze wandeltocht als een mooie kans om meer bekendheid te geven aan deze verschrikkelijke ziekte, zodat dit rampscenario voor andere voorkomen kan worden.

Hopelijk kan ik hiermee aan mijzelf bewijzen dat ondanks mijn lichaam me in de steek heeft gelaten al deze jaren, ik nog steeds sterker ben dan ik denk.

Of ik de volledige trail kan volbrengen weet ik niet, maar ik ga zeker een poging wagen om van Mexico naar Canada te lopen, met mijn rugzak en hierin mijn tent, een slaapzak, waterfilter, een setje kleding en wat overige benodigdheden.

In California zal de trail starten aan de grens met Mexico, de trail loopt zowel door de woestijn alsook door de high sierra's, daarna door Oregon om vervolgens in Washington aan de grens van Canada te eindigen.

Tijdens mijn reis zal ik met verschillende weersomstandigheden te maken krijgen: in de woestijn hitte, in de hoge bergen van de sierra's sneeuw. Maar ook stormen en onweer is niet uit te sluiten.

Onderweg zal ik de meest adembenemende diersoorten tegen komen: herten, marmotten, vlinders, maar ook beren, mountain lions, bijen en mosquito's.

Wil je mijn avonturen volgen, en me aanmoedigen? Dat kan!

Je kunt me volgen op utube: tik in de zoekbalk: Tamara Rupali PCT 2019

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
0%
0

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×