OK
×

Wandelend de Mont Ventoux op!

Wij zetten ons al een paar jaar in voor Make a Memory. Deze stichting fotografeert ernstig zieke, terminale en overleden kinderen in opdracht van de ouders, voor een blijvende herinnering en troost.

De fotografen doen dit belangeloos en de foto's kosten niets, daarom is deze stichting afhankelijk van donaties, sponsoren en schenkingen.

Mariska en Sanne hebben gebruik gemaakt van deze stichting. De foto's van onze stilgeboren dochters Tess en Keet zijn een dierbaar bezit.

In april zullen wij met z'n drieën (Mariska, Maartje en Sanne) de Mont Ventoux op klimmen/wandelen om geld op te halen voor de stichting!

 

 

 

 

Make a Memory (Stichting) logo 2

Make a Memory (Stichting)

Stichting Make a Memory fotografeert op verzoek van ouders en via bemiddeling van zorgprofessionals ernstig zieke, terminale en overleden kinderen in de leeftijd van 23 weken (zwangerschap) tot en met zeventien jaar.  

Met een landelijk netwerk van ruim 120 professionele fotografen worden thuis of in het ziekenhuis foto’s gemaakt. De ouders ontvangen kort daarna een boekje met vijf afdrukken. Daarnaast ontvangen ouders een USB-stick met dezelfde beelden in hoge resolutie plus alle overige geselecteerde beelden en een brief verklarende dat auteursrechten van de foto's aan hen worden overgedragen.

De foto’s bieden de ouders troost en een blijvende herinnering en kunnen wezenlijk helpen bij de verwerking van het verlies. De fotografen werken belangeloos en hun werk onderscheidt zich in positieve zin technisch en inhoudelijk van de foto’s die ziekenhuispersoneel en ouders zelf kunnen maken.

Voor de ouders zijn er geen kosten verbonden aan het ontvangen van foto’s van Make a Memory. Alle onkosten worden gedragen door sponsoren, donaties, schenkingen en andere wettige inkomsten. Meer informatie vindt u op www.makeamemory.nl 

Wilt u foto's laten maken? Bel 24/7 naar 085.020 40 60. 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 6.751 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
waarvan € 5.495,50 via Geef.nl
112%
198

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Mariska, Maartje, Sanne
Mariska, Maartje, Sanne

€ 5.495,50 opgehaald