OK
×
Actievoerder
Jolanda Rozema

Wandelen voor Stichting Babyspullen

Als wandelliefhebster en sinds kort ook vrijwilligster bij Stichting Babyspullen, wil ik graag mijn hobby combineren met het goede doel. De Fjoertoer wandeltocht op Terschelling. Ik ga hier 42 km wandelen voor het goede doel! Stichting Babyspullen zet zich in voor (aanstaande) ouders die het financieel moeilijk hebben en die we door middel van babystartpakketten ( hier zit kleding, beddegoed, verzorgingsproducten etc in) een beetje op weg willen helpen. Elke donatie is van harte welkom. Deze tocht vindt plaats op 6 april a.s. Voor meer informatie over het werk vd stichting: www.stichtingbabyspullen.nl.
Stichting Babyspullen logo 2

Stichting Babyspullen

Wat wij doen
Stichting Babyspullen zet zich in om de effecten van armoede op baby’s en jonge kinderen te verminderen. Wij zamelen in heel Nederland nieuwe en gebruikte babyspullen in en maken daar babystartpakketten van. Deze verstrekken we gratis aan (aanstaande) ouders die onder de armoedegrens leven. Dit gebeurt op indicatie van een hulpverlener.

In de babystartpakketten zitten belangrijke basisproducten voor de verzorging van kindjes tot twee jaar oud. Zoals kleding, beddengoed en verzorgingsproducten. Er zijn twee verschillende pakketten. Het eerste pakket (maat 50/56 – 62/68) wordt verstrekt tijdens de zwangerschap. Het tweede (maat 74/80 – 86/92) volgt na de geboorte. Beide pakketten zijn er zowel voor jongens als meisjes.

Waarom Stichting Babyspullen?
In Nederland worden elke dag 50 baby’s geboren in armoede. Hun ouders hebben niet voldoende middelen om hun kindje een onbezorgde start te geven. Stichting Babyspullen vindt dat elk kind recht heeft op een goede start!

Meer weten?
Bekijk hier een filmpje over het werk van Stichting Babyspullen.
Of bezoek onze website.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 5 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 500
1%
1

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:

Delen

Aan wie wil je doneren?
×