OK
×
Caroline van Bommel

Wat gaan Tim & Anouk hard... Deze twee kanjers doen het geweldig!

Na Limburg, Noord-Brabant en Zeeland, zijn ze nu al weer in Zuid-Holland aangekomen... en zijn ze onderweg richting Den Haag.


Lees je mee met wat ze onderweg tegenkomen?

Houd je ook hun updates in de gaten voor al het moois wat hen de komende dagen staat te wachten?

Caroline van Bommel

Wat mooi dat al zoveel mensen hun bijdrage hebben gedoneerd! Iedereen heel erg bedankt hiervoor!

Van de 64 dagen waarin Tim & Anouk 1135 km lopen door heel Nederland, hebben zij er al twee volbracht. Met deze bijzondere wandeltocht vragen zij aandacht voor mensen met psychische problemen en de gevolgen van pesten en steunen ons goede doel van Stichting Omgaan met Pesten en Wij zijn MIND.

Deze week is de Week Tegen Pesten, waarin Tim&Anouk zijn gestart met de 'heldenloop tegen pesten'. In bovenstaande video vertellen ze er alles over en delen hun persoonlijke ervaringen met pesten. Kijk je mee?

Wil jij de video samen kijken met jouw klas? Dat vinden wij top!
In ons gratis lespakket vind je een handleiding voor een gesprek n.a.v. de video. Vraag het lespakket aan op: weektegenpesten.omgaanmetpesten.nl

Wil jij ook met Tim & Anouk meelopen? Alleen, met een groep, jouw organisatie of school en ons goede doel steunen? Dat kan vanaf deze week tot 11 november! Mail naar wandelen2werelden@gmail.com

Wij gaan er van uit dat iedereen, ook ieder kind een een held kan zijn. Hoe meer kinderen pesten afkeuren, hoe kleiner de kans op pesten in de klas of bij de sportclub. Vanuit Stichting Omgaan met Pesten gaan wij ervan uit dat je een held kunt zijn door in de eerste plaats goed voor jezelf en je eigen grenzen te zorgen en in de tweede plaats voor een ander.

De groepsdruk bij pesten is hoog. In je eentje is het moeilijk om het verschil te maken, maar samen met andere helden wordt dat gemakkelijker. Hoe meer helden er zijn in een groep, die zorg hebben voor zichzelf en elkaar en pesten niet oké vinden, hoe kleiner de voedingsbodem voor pestgedrag wordt.

En dat is precies wat wij samen met Tim & Anouk met de 'heldenloop tegen pesten' tijdens hun wandeling tussen 2 werelden gaan laten zien.

Steun jij Tim & Anouk en ons goede doel ook?
Jouw donatie gebruiken wij voor preventie, projecten en het verwerken van onderzoek. 

Caroline van Bommel

Het komt nu wel heel dicht bij. De wandeling tussen twee werelden die Tim Saalbrink en Anouk Pool vanaf 9 september gaan starten. Een heel bijzonder wandeling waarin zij in 64 dagen maar liefst 1135 kilometer door heel Nederland gaan wandelen.

Tim en Anouk maken deze wandeling om aandacht te vragen voor pesten, de gevolgen van pesten en het werk van onze Stichting Omgaan met Pesten en voor de psychische problemen en het werk van Wij zijn MIND.

Tim en Anouk hebben elkaar ontmoet in de kliniek toen ze in behandeling waren voor onder meer depressie en PTSS. Tijdens hun wandeling zullen zij met mensen spreken over wat pesten met je doet en over psychische problemen. Voor ons zijn zij helden.

Tijdens de wandeling zullen meerdere keren trainers uit ons landelijk team aanhaken en zullen er diverse activiteiten plaatsvinden. Ook in de Week Tegen Pesten. Ben je nieuwsgierig? Blijf ons dan volgen. We vertellen je er al snel meer over.

Caroline van Bommel

Wat hadden we afgelopen week een bruisende ontmoeting met Anouk Pool en Tim Saalbrink!  De laatste voorbereidingen worden getroffen. Het gaat nu zo snel... 

Op 9 september starten zij met hun wandeltocht van 64 dagen waarin zij 1135 km gaan lopen door alle provincies van Nederland om aandacht vragen voor mensen met psychische problemen en de gevolgen van pesten. Wow!

Onze bestuursleden van Stichting Omgaan met Pesten gaan zelf ook meelopen. We haken meerdere keren aan om dit duo met een missie te supporten. Wij zouden het meer dan fantastisch vinden als je ons sponsort, via een donatie op Geef.nl

Met jouw bijdrage kunnen wij nog meer het verschil maken als het gaat om het voorkomen en aanpakken van pesten. Help jij de teller omhoog?

Ons team neemt de komende weken toe. Nog veel meer toppers uit het 'OMP' team gaan aanhaken. Hoe geweldig is dat dan?

Nieuwe projecten, wij houden ervan!

Wij zijn dankbaar voor de samenwerking met Wij zijn MIND Dit gaat onvergetelijk worden. Let maar op.

Mirelle Valentijn
Mirelle Valentijn
Als voorzitter van de Stichting Omgaan met Pesten zet ik mij in om aandacht te vragen voor de preventie, tijdige signalering en aanpak van het pestprobleem. De gevolgen zijn groot, dat weet ik ook uit eigen ervaring. Ik vind het initiatief van Tim & Anouk fantastisch. 1135 km lopen in 65 dagen door alle provincies van ons land. Wow! Wat een helden. Ik loop tijdens hun tocht op meerdere dagen mee. Samen kunnen we nog meer aandacht vragen voor pesten. Ik vind het fantastisch als jij het goede doel waar wij ons samen voor inzetten steunt!

opgehaald

Lianne Laumen
Lianne Laumen
Ik steun heel graag dit hele mooie initiatief van Tim en Anouk. En ik hoop jij ook!

opgehaald

Sanne Vermaas
Sanne Vermaas
Naast de mooie invulling van dit project zijn Tim en Anouk ook gewoon hele toffe mensen. Als ervaringsdeskundigen geven zij aandacht aan pestproblematiek en psychische problemen, vaak onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met preventie, signalering, juiste aanpak en bespreekbaar maken is pesten aan te pakken! Dat weet ik als bestuurslid Omgaan met Pesten als geen ander!

dakje met Geef-logo
opgehaald van
0%

donaties

0

dagen te gaan

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie