OK
×

Wandel mee voor Eco-Trust bij de Dam tot Dam wandeltocht

Op zaterdag 17 september wandelen we mee met de Dam tot Dam wandeltocht om geld op te halen voor de stichting Eco-Trust. Na twee jaar corona kunnen we gelukkig weer gezamenlijk in beweging komen voor de kinderen in India. 

Op zaterdag doen er 16.000 wandelaars mee aan de Dam tot Dam Wandeltocht. Deelnemers aan de 20 km gaan voor het Paleis op de Dam in Amsterdam van start. Vanaf hier wandelen zij door het bruisende centrum van Amsterdam en de volkswijk Jordaan. Na oversteek van het IJ volgt een afwisselende route naar de sfeervolle Dam van Zaandam. De finish is in het Dam tot Dam Park, waar ook de 10 km afstand van start gaat.

Hoe kun je helpen?

Wandel met ons mee en meld je aan bij penningmeester@ecotrust.nl voor de 10 of de 20 km. Na aanmelding zou het natuurlijk heel mooi zijn wanneer je je laat sponsoren door mensen uit jouw omgeving. Dit kan via deze Geef actie.

Ben je geen wandelaar of kun je niet aansluiten op 17 september, dan kun je ons natuurlijk nog wel steeds steunen met een financiële gift via deze Geef actie. 

Kom in beweging voor het goede doel en wandel mee!

www.ecotrust.nl

Stichting Eco-Trust logo 2

Stichting Eco-Trust

Het ANBI-geregistreerde kinderproject van Eco-Trust is gericht op de zorg voor het kind zelf. De zorg dat kinderen die vrijwel kansarm geboren worden, later kansrijk worden. Waardoor zij met een volle kans op een gelukkig leven aan de Indiase samenleving kunnen worden afgeleverd. Educatie en opleiding. Hiertoe behoort ook de zorg voor de natuur. Bij de kinderen bijgebracht door overdracht van ecologische kennis, zowel in theorie als in de praktijk. Waardoor de jongeren de natuur in hun woonomgeving weer leefbaar maken. De natuur, die door de jaren heen uit puur lijfsbehoud door hun voorouders is weggekapt. Hun ouders en grootouders leren van hun nageslacht dat de natuur weer hersteld kan worden. Waardoor landbouw weer volop mogelijk wordt. De ouders leren hier dus van de kinderen!

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 380 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.500
25%
18

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Helma Burgmeijer
Helma Burgmeijer
Na twee heftige corona-jaren, kunnen de kinderen van het project alle steun gebruiken. Daarom wandel ik graag mee en haal ik graag geld op. Wil jij me sponsoren?

€ 135 opgehaald

Geen profielfoto
Dyone de Bie
In India wandel ik altijd met de kinderen van de Eco-Trust mee naar school. Nu wandel ik voor deze kinderen dus iedere euro is welkom!

€ 105 opgehaald

Geen profielfoto
C Stouthart

€ 70 opgehaald

Geen profielfoto
Maaike Stam
Hoe meer geld voor Eco-Trust, des te beter!

€ 10 opgehaald