OK
×
Actievoerder
karin van der Spek

vrijwilligerswerk Oekraïne

Hoi allemaal,

Deze zomer ga ik voor 'kom over en help' naar Oekraïne. Daar gaan we verschillende dingen doen zoals helpen bij een kamp voor handicapten kinderen een activiteit organiseren voor kinderen uit arme gezinnen die op kamp zijn en naar een rehabilitatie centrum. Mijn reis betaal ik natuurlijk zelf maar om die kampen te organiseren en mensen te helpen bij het afkicken van drugs en een nieuw bestaan op te bouwen is er wel geld nodig natuurlijk. 

groetjes Karin

 

ps: We maken een blog voor op de site van kom over en help altijd leuk om te lezen/zien wat we daar doen 

Kom over en help logo 2

Kom over en help

Handelingen 16: 9-10 Het visioen in Troas
En Paulus kreeg ’s nachts een visioen te zien: er stond een Macedonische man, die hem dringend vroeg: Kom over naar Macedonië en help ons!
Toen hij nu dit visioen gezien had, probeerden wij meteen naar Macedonië te reizen, omdat wij eruit opmaakten dat de Heere ons geroepen had aan hen het Evangelie te verkondigen.

Visie
In deze gebroken wereld weten we ons vanuit de Bijbel geroepen om te dienen. God vraagt ons óm te zien naar de naasten die in kwetsbare omstandigheden leven.

Missie
Samen met lokale partnerorganisaties helpen wij onze naasten die in armoede leven om zich te ontwikkelen en een waardig bestaan te leiden. Daarbij hebben wij oog voor alle aspecten van het mens-zijn.

Kernwaarden
Vanuit onze visie en missie werken we vanuit de volgende kernwaarden: toegewijd, ondernemend en verbonden.

Strategie
Kom over en help wil de missie bereiken door kwetsbare naasten te helpen ontwikkelen en hun zelfredzaamheid te vergroten. De middelen die we daarvoor inzetten, zijn educatie, inkomstengenererende activiteiten en maatschappelijke zorg. Hierin werken wij nauw samen met overheden, christelijke organisaties (ngo’s), kerken en bedrijven, zowel in Nederland als in de landen waar we werken.

Ons werkgebied bevindt zich in de (ex-)communistische landen Albanië, Armenië, Georgië, Moldavië, Oekraïne en Oezbekistan.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 707 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 750
94%
12

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
karin van der Spek

€ 707,50 opgehaald