OK
×
Actievoerder
Petra Brouwer

Vrijwilliger en 60+ dieren binnen 2 mnd van Safe Haven gezet

De zwerfdieren van de Safe Haven van Giannis worden voor eind juli 2020 uitgezet en zijn niet meer veilig. Op zoek naar een nieuwe plek! Giannis, één van onze vier vrijwilligers met een eigen safe haven voor zwerfdieren in Kyparrisiá (Griekenland), en ongeveer 60 honden, katten en kippen moeten voor eind juli weg uit het huis en van het stuk grond, wat hij op het moment huurt. De eigenaar is overleden en zijn weduwe heeft een ander doel voor het stuk grond. Zelfs de burgermeester van Kyparrisiá heeft geprobeerd de vrouw te overtuigen, want Giannis is officiële vrijwilliger voor dit gebied, maar dringt niet tot haar door.

Om in de toekomst de veiligheid van onze dieren te garanderen, willen we een stuk land met een huisje aankopen. Daarnaast moeten er bouwmaterialen en hekwerk aangeschaft worden om er niet alleen voor te zorgen dat dit aangekochte stuk land veilig wordt, maar ook over te nemen is door een andere vrijwilliger, want Giannis heeft een enorm hart voor dieren en zet zich altijd belangeloos in, maar zijn hart faalt ook en als hij er een tijd uit zou raken….. willen we dat de zorg voor de dieren makkelijk over te dragen is.

Natuurlijk zijn we hard op zoek naar een tijdelijke oplossing. Huren blijft echter altijd een onzekerheid.

Wij zijn Stichting For the Strays – Paws of Greece, een enthousiast, klein team van vrijwilligers, die het beste voor hebben met de zwerfdieren van Trifiliá Griekenland. Wij proberen de aanwas van zwerfdieren tegen te gaan door te steunen bij castratie en sterilisatie programma’s; dit wordt geheel gefinancierd uit donaties, acties en herplaatsing van de aanwezige zwerfdieren op de safe havens. Dit doen we helemaal belangeloos!

Het verhaal van For the Strays – Paws of Greece en Giannis kunt u lezen op onze website www.adopteereenhondfts.nl of op Facebook https://www.facebook.com/ftspawsofgreece/

Wij helpen de zwerfdieren van Trifiliá; vier man sterk in Griekenland en twee vanuit Nederland. Dit doen we met heel ons hart en met alles wat we te bieden hebben… Helpt u mee? Draag alstublieft bij aan onze actie, Doneer, deel, like en wees onze ambassadeur! Waarvoor ontzettend bedankt!!!

NB. Per 9/7/20 hebben wij ons streefbedrag ver naar beneden kunnen aanpassen. De reden hiervoor is dat er zich een goedkopere oplossing aangediend lijkt te hebben in de vorm van een huurwoning. Hiervoor hebben wij nog maar 10000 euro nodig.

A. Drent

€ 18

14-07-2020

J. Morsink

€ 30

09-07-2020

C. Moens

€ 50

04-07-2020

Anoniem

€ 10

28-06-2020

S. Vorstenbosch

€ 10

27-06-2020

R. van Goor

€ 50

27-06-2020

Anoniem

€ 5

22-06-2020

C. Thomissen-Moens

€ 10

06-06-2020

1
2
3
dakje met Geef-logo
€ 1.193 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 10.000
waarvan € 591 via Geef.nl
11%
18

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Petra Brouwer

€ 591 opgehaald