OK
×
Actievoerder
VrijWijs Veldhuis

VrijWijs, dé leercommunity van nu!

VrijWijs is een leeromgeving waarin kinderen (4 tot 13 jaar) zich leren ontwikkelen op een manier die bij hen past. Ieder kind is daarin uniek en leert op zijn eigen wijze. Vrijheid, vertrouwen en verbinding zijn de hoofdpijlers waarop deze community draait.

​Missie

Vanuit vrijheid, vertrouwen en verbinding bouwen we samen met de community de mooiste leeromgeving van Nederland waar kinderen zichzelf op hun eigen wijze ontwikkelen tot superhelden die klaar zijn voor de toekomst.

Vrijheid

Kinderen hebben de drang om te leren, zich te ontwikkelen. Door aansluiting te zoeken bij deze natuurlijke ontwikkeling en de interesses van het kind vergroot het gevoel van autonomie. Deze autonomie en het gevoel van vrijheid versterken de intrinsieke motivatie om te ontwikkelen.

Vertrouwen

Vanuit vertrouwen begint ontwikkeling. Door het gevoel van competentie ontwikkeld een kind vertrouwen in zijn eigen kunnen en doen. Vanuit dit vertrouwen bouwen we verder. Dit doen we samen met het kind. Ieder kind start zo zijn eigen persoonlijke leerproces, los van gemiddelden of leeftijd.

Verbinding

Een kind leert in relatie tot zijn omgeving. Door de maatschappij te bekijken vanuit verschillende werelden (wetenschappelijk, spiritueel, maatschappelijk, kunstzinnig en sociaal/ethisch) groeit een kind tot een zelfredzaam en sociaal bevlogen autonoom mens.

 

VrijWijs is een B3-school. B3-scholen zijn niet door de overheid bekostigde scholen voor basisonderwijs en/of voortgezet onderwijs.

VrijWijs wil groeien en voor nog meer kinderen toegankelijk zijn. Daarom zoeken we altijd donateurs en gelijkgestemden die iets kunnen betekenen voor VrijWijs. Samen met de community die we opbouwen, streven we naar een toekomst waarin kinderen leren dat vrijheid, vertrouwen en verbinding de norm is.

 

Via dit platform kan je doneren aan VrijWijs. Wil je ons op een andere manier steunen, neem dan contact met ons op.

Hartelijk bedankt!Liefs,

 

Rose en Tim

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 345 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 50.000
0%
7

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: Stichting VrijWijs

Delen

Aan wie wil je doneren?
×