OK
×
Actievoerder
Hello festival

Vrije gift Hello festival

Na precies een jaar van onzekerheid komt juni 2021 helaas te vroeg voor de 2e editie van Hello Festival. We hebben veel overwogen maar kwamen al snel tot één conclusie; Hello Festival is voor jullie. Jullie zijn de helden van Hello! De weg die wij als organisatie in 2019 zijn ingeslagen verdient een toekomst. Een toekomst waar samenzijn prioriteit nummer één is. Dansen, lachen, zingen, ontmoeten, genieten en beleven. In de voortdurende strijd tegen het coronavirus weten wij niet of wij dit kunnen garanderen. Met pijn in ons hart moeten wij daarom meedelen dat Hello Festival, in volle glorie, weer door ons georganiseerd gaat worden op 10 en 11 juni 2022.

Wij hebben besloten om daarvoor helemaal opnieuw aan de tekentafel te gaan. Om met een schone lei en een frisse wind te starten aan een nieuwe editie van Hello Festival 2022. Dit houdt voor nu in, dat eenieder die een kaartje voor Hello Festival 2019 heeft weten te bemachtigen, zijn of haar ticketgeld voor eind april terug kan ontvangen. Voor meer informatie: https://hellofestival.nl/faq/

Schone lei, schoon schip! Mocht je besluiten om het festival in deze erbarmelijke tijden een warm hart toe te dragen dan kan je ook je ticket gelden geheel of gedeeltelijk, middels een vrije gift doneren. Jij hebt dan bijgedragen aan het voortbestaan van Hello Festival en aan een nu al onvergetelijke editie op 10 en 11 juni 2022!

Dank je wel. 

Er zijn nog geen updates geplaatst door de actievoerder(s).
dakje met Geef-logo
€ 1.640 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 10.000
16%
41

donaties

177

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: hello festival

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Hello festival

€ 1.640 opgehaald