OK
×
Actievoerder
Jon Wittendorp

Martini Ziekenhuis Brandwonden Centrum

De meeste mensen die mijn ouders en mij kennen, weten dat sport een belangrijk onderdeel is van ons leven. Ze waren/zijn altijd actief met hardlopen, wielrennen, tennissen, skiën en zelfs hele triathlons. Groot was dan ook de schrik toen Mia, 7 jaar geleden, tijdens het mountainbiken door een loslopende hond in haar been werd gebeten en een aantal dagen later zeer kritiek werd op genomen in het ziekenhuis. Door de hondenbeet had ze een vleesetende bacterie opgelopen.

Om de bacterie de baas te worden is Mia het grootste en zwaarste gevecht ooit aangegaan en wonder boven wonder is ze hier uitgekomen. Maar met de nodige chirurgische operaties aan haar been.

Vervolgens heeft ze 4 maanden, in quarantaine, in het Martini ziekenhuis in het Brandwondencentrum gelegen en heeft ze vele huidtransplantatie operaties gehad. Ondanks het feit dat ze een aantal sporten niet meer kan doen, geniet ze weer volop van wielrennen en mountainbiken. Hiervoor ben ik het Martini ziekenhuis zeer dankbaar.

Toen Sjors mededeelde dat we de Marathon van Rotterdam gingen doen (er is inderdaad lichte druk uitgeoefend op me). Leek het mij een mooi idee om dit te koppelen een aan een fundraising voor de Vrienden van het Martini ziekenhuis. Mijn ouders hebben beide de Marathon van Rotterdam meerdere keren uitgelopen (en nee hun tijd ga ik bij lange na niet halen) en in navolging van hun ga ik de dus ook de marathon van Rotterdam lopen op 5 april 2020.

Op dit moment ben ik vol in voorbereiding. Ik zou het geweldig vinden als jullie mij (en Martini Ziekenhuis) willen steunen en elk bedrag wordt zeer gewaardeerd.

Ons motto, acceptatie, geduld en doorgaan!

Mi je bent een van de sterkste vrouwen die ik ken, hou jou!

Jon

 

Stichting Vrienden van het Martini Ziekenhuis logo 2

Stichting Vrienden van het Martini Ziekenhuis

Even minder zorgen. Dat gunnen wij alle patiënten van het Martini Ziekenhuis en hun naasten. Een verblijf in het ziekenhuis brengt voor de meeste mensen spanning en onzekerheid met zich mee. Wij realiseren met onze sponsoren en donateurs extra voorzieningen die helpen om nabijheid, troost, ruimte of vrolijkheid te ervaren. Zo kunnen we een wezenlijk verschil maken in de beleving van het ziekenhuisverblijf.
Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 1.160 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 2.000
57%
57

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Jon Wittendorp

€ 1.160 opgehaald