OK
×
Actievoerder
Ahmet Kaya

Vriend worden van Vraagislam

"De beste daad is de terugkerende daad. Ook al is het weinig." - zegt de geliefde Profeet Mohammed (vrede zij met hem).

Je wordt een vriend als je een maandelijkse donatie doet. Jij bepaalt zelf welk bedrag bij jouw situatie past.

 

Waarom zou ik?
Vraagislam wordt beheerd door vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten om informatie te verstrekken over de islam en om de vragen over de islam te beantwoorden. Hiervoor moeten we maandelijks enkele kosten maken (vooral voor software en licenties). Hiernaast willen we nog vele projecten realiseren, maar missen hiervoor de middelen.

Om nóg meer mensen, nog sneller en nog beter te kunnen informeren over de islam, hebben wij steun nodig. Steun van onze vrienden. Zo kunnen wij onze diensten verbeteren en nieuwe projecten ontwikkelen. Door onze vriend te worden, help je ons meer mensen helpen. Zo worden we samen meer dienstbaar aan de samenleving.

 

Als vriend geef je niet alleen, je krijgt ook
Als je Vriend wordt van Vraagislam, krijg je de volgende privileges:

✓ Antwoord binnen 24u op al je vragen
Sinds 2012 beantwoorden wij gratis iedere vraag die wij krijgen. Maar door de vele vragen, duurt het normaal gesproken tussen de 2 en 4 weken dat een vraag beantwoord wordt. Als jij als Vriend een vraag stelt, wordt jouw vraag meteen bovenaan de wachtlijst geplaatst en beantwoordt één van onze geleerden je brandende vraag binnen 24 uur.

✓ Korting op boeken en activiteiten

Wij brengen meerdere hele waardevolle boeken uit per jaar. Als vriend krijg je als eerste hierover bericht en ontvang je ook nog extra korting die anderen niet gaan krijgen.

✓ Jij beslist mee

'Wie de oorzaak is voor een goede daad, is alsof diegene dit heeft uitgevoerd', zegt onze Profeet (vzmh). Dat houdt in dat als jij de reden bent voor een goede daad, en iemand anders voert dit uit, dan ontvang jij ook alle zegeningen hiervoor. Als onze vriend mag jij daarom meebepalen wat wij gaan doen. Zo kun jij met goede ideeën komen en gaan wij ze uitvoeren.

✓ Je vrienden meenemen

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Als vriend mag jij daarom volgend jaar een vriend meenemen naar de Ramadan boot tegen een gereduceerde prijs.

✓ Unlock unieke berichten

Speciale en unieke inhoud voor onze vrienden staan op de planning. Of ben je benieuwd naar iets, dan gaan wij dit speciaal voor jou uitzoeken. Als vriend krijg jij van ons de sleutel tot sommige unieke content, die alleen voor onze vrienden bestemd zijn.

✓ Nog meer korting

Heb je al weleens een workshop islamitische kunst gevolgd? Arabische kalligrafie of watermarmeren bijvoorbeeld? Er zijn prachtige initiatieven in Nederland. Voor jou als vriend ga je genieten van extra korting hiervoor.

 

Dus genoeg redenen om onze vriend te worden.

avatarWees de eerste!

Geef Ahmet een vliegende start met jouw gulle gift!

hart Doneer nu
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
0%
0

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Ahmet Kaya

€ 0 opgehaald