OK
×
Actievoerder
Guus Leussink

Voor nog meer verbinding!

Help Stichting Koosje opweg en doneer voor een computer, een podcast-set en filmapparatuur!

Gun jij ook de -van hun kinderen- buitengesloten ouders de kracht van verbinding die zij zo hard nodig hebben?

Stichting Koosje wil zich blijven kunnen inzetten voor mensen die contactverlies ervaren tussen kind en ouder. Er melden zich steeds meer ouders bij ons aan.

 Fantastisch hoe zij deze stap maken om erover te kunnen praten en zich niet alleen meer hoeven te voelen staan. Verdrietig is het, dat het zoveel voorkomt en in de wetenschap dat er nog teveel ouders zich onbegrepen en alleen voelen in dit ongekende leed en het ondraaglijke gemis.

 Wij willen er voor deze grote groep onbegrepen mensen zijn en voor hen een veilige herberg bieden waar ze begrip vinden en waar wel de waardering is die nodig is om door te kunnen. Wij willen ons blijven verbinden voor en met elkaar. Wij zien dat online meer nodig is voor deze groep mensen om de stap te maken naar de fysieke ontmoeting. Ook zien we dat bewustwording hard nodig is en online ligt hier onze grootste kans.

Om online verder te komen hebben we jouw steun hard nodig. Met jouw donatie maak je het mogelijk voor ons om een computer, filmapparatuur en een podcast-set en aan te schaffen.

 Met jóuw donatie zorg jij dus voor nog meer steun aan deze mensen die de kracht van verbinding het hardst nodig hebben!

avatarWees de eerste!

Geef Guus een vliegende start met jouw gulle gift!

hart Doneer nu
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
0%
0

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Guus Leussink
Guus Leussink

€ 0 opgehaald