OK
×
Actievoerder
C.E. van de Bunt

Voetballen voor jongvolwassenen met kanker

Op maandag 21 mei 2018 (Pinkstermaandag) organiseert voetbalschool De Aftrap de 2e editie van het Monique van der Veen Voetbaltoernooi. Alle voetballiefhebbers worden uitgenodigd om op sportpark Kardinge bij V.V. Oosterparkers deel te nemen aan dit sportieve, maar vooral gezellige toernooi.  Het toernooi staat geheel in het teken staan van het goede doel: inzamelen van geld voor Sport en bewegen voor AYA's in het UMCG (AYA staat voor Adolescents and Young Adults: jongvolwassenen met kanker in de leeftijd 18-35 jaar).

Waarom dit jaar bij V.V. Oosterparkers? Monique van der Veen was een trotse (V.V.) Oosterparker die haar loopbaan bij deze mooie club is begonnen en mooie herinneringen heeft achtergelaten. Het bestuur van V.V. Oosterparkers heeft geen moment getwijfeld om het toernooi op hun velden te laten plaats vinden.

Ook wordt er dit jaar weer een veiling gehouden met sportief gerelateerde producten.

Het toernooi zal bestaan uit 2 categorieën, een dames poule en een heren poule. In beide categorieën is plaats voor 10 teams. Dit jaar spelen we 7 tegen 7 wedstrijden. Zowel bestaande als zelf samengestelde teams kunnen deelnemen aan dit toernooi.

Heb jij dus een groep vrienden/vriendinnen die heel graag mee willen doen aan dit toernooi, bedenk dan een leuke teamnaam en geef je snel op. Inschrijfgeld voor dit toernooi bedraagt maar € 50,-.

Vul snel het aanmeldingsformulier in want VOL = VOL!! Heb je vragen en/of opmerkingen, stuur dan een mail naar info@voetbalschooldeaftrap.nl.

Met sportieve groet,

Saskia van Bruggen & Monique Remmers
Monique van der Veen Voetbaltoernooi commissie

 

Anoniem aan teamlid C.E. van de Bunt

€ 10

18-05-2018

Anoniem aan teamlid C.E. van de Bunt

€ 10

26-04-2018

Anoniem aan teamlid C.E. van de Bunt

€ 5

25-04-2018

dakje met Geef-logo
€ 25 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 2.500
1%
3

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×