OK
×
Actievoerder
Willem de R.

vluchtelingen in Syrië

Beste mensen die dit lezen. Samen met mijn Turkse vriend heb ik besloten om naar Syrië te gaan om daar de  vluchtelingenkampen te bezoeken en mensen blij te maken met primaire levensbehoeften en cadeaus.   

Niemand wilt er aan denken: je eigen familie, bezittingen, vrienden achterlaten om te ontsnappen van de dood. Daar sta je dan, in een wildvreemd land met alleen de helft van je gezin in een tentje van 6m2. Verschrikkelijk! Je ziet kinderen met een zelf ontworpen waterpistool, de glimlach op hun gezichten zijn een moment van liefde en vrede. Even alles vergeten.. zucht! Ik heb een turkse vriend die elk jaar naar z'n familie in het oosten op bezoek gaat. En na veel overleg hebben we het besloten: Ik ga met hem over de grens naar Syrië om daar de mensen te helpen. Met plezier zoek ik het risico op, angst speelt geen rol bij mij. Elk mens die ik kan helpen, geeft mij een gevoel wat onbeschrijflijk is. Ik kan de wereld niet in mijn 1tje redden. Maar ik kan wel een start maken(alle updates komen hier te staan)

 

 

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 3.000
0%
0

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Willem de R.

€ 0 opgehaald