OK
×

Vier kids uitgezet naar Afghanistan. Steun gezin Husseini

Vier kinderen en hun ouders zijn door Nederland uitgezet naar één van de gevaarlijkste landen ter wereld. Er zijn maar drie Europese landen die gezinnen naar Afghanistan uitzetten. Dagelijks ontvangen vrienden noodkreten om hulp. Steun jij ze ook?

De familie woonde vier jaar in Nederland. Ali (12), Milad (10), Amer (7), Mohammad (3). Zij waren Nederlandse klasgenootjes, zij hadden hier vriendjes en buren. Een groot netwerk aan organisaties protesteert al jarenlang tegen uitzettingen naar Afghanistan, maar niets helpt vooralsnog. Wie gedwongen wordt uitgezet krijgt geen steun en de problemen in Afghanisten voor dit gezin zijn enorm. Momenteel houden ze zich schuil, is er nauwelijks geld voor eten en zeker niet voor kleding.

Hier kun jij doen wat de Nederlandse overheid niet meer wilde doen: zorgen voor medemensen in nood. Je kunt via dit platform hen laten weten dat we ze niet zijn vergeten en dat we om hen geven. Al het geld gaat na afloop naar de eigen bankrekening van de familie.

Stichting PopUpWerk
20-07-2019 20:59

Vrienden, donateurs, betrokkenen,

we zijn dankbaar dat jullie doneren en door-doneren want de nood is zo verschrikkelijk hoog.

met dankbaarheid is er gereageerd op de vele donaties. We hopen zo snel mogelijk te kunnen overmaken. Dit platform doet er even over voordat het daadwerkelijk op de rekening staat. Wellicht dat het als stichting alvast kunnen voorschieten, want elke dag is er één te veel. er wordt aan gewerkt.

Gisteren ontvingen we nog deze berichten::

"Mijn moeder gaat bijna de hele dag huilen.

"Mijn broertjes huilen"

"Mijn vader is bang"

Van één van de jongens.

 

 

Stichting PopUpWerk
16-07-2019 20:12

Wat een mooie berichten deze eerste dag van de crowdfunding voor de familie Husseini. Zoveel mensen die dankbaar zijn dat ze iets kunnen doen. Niet alleen het geld komt op deze manier bij hen terecht, maar ook het gevoel van steun en aandacht. Ze zijn werkelijk niet vergeten.

Om meer mensen de mogelijkheid te bieden om mee te doen is het bedrag verhoogd naar 2800 euro. Zodat er meer ruimte is voor de familie om een veilige plek te vinden om te verblijven en zichzelf en de kinderen van basics als eten en kleding te voorzien.

Defence for Children legt hier uit waarom uitzetten naar Afghanistan humanitair gezien niet kan

dakje met Geef-logo
€ 3.312 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
118%
166

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: Stichting PopUpWerk

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Stichting  PopUpWerk
Stichting PopUpWerk

€ 3.312 opgehaald